Problemesex

Horoscopul sexual al saptamanii 6-12 februarie

horoscop sex - sfatulparintilor.ro - pixabay_com

Iata ce va rezerva astrele din punct de vedere amoros in saptamana 6-12 februarie 2017.

 

 

 

Berbec

Esti foarte dragastos si tanjesti dupa atentia persoanei iubite. Nu iti place sa stai singur, vrei sa fiti mai mult timp impreuna. Daca ai probleme in cuplu, s-ar putea ca ele sa se accentueze in aceasta perioada.

 

 

Taur

Dorintele sexuale sunt puternice si iti doresti sa petreci mai mult timp alaturi de persoana iubita. Si in relatiile cu ceilalti esti cald si afectuos. Daca nu esti implicat intr-o relatie, vei cunoaste o persoana catre care vei face tu primul pas.

 

 

Gemeni

Este timpul sa elimini toate lucrurile care nu sunt necesare in viata ta. Iar daca esti intr-o relatie toxica, ia in calcul rezolvarea situatiei. Daca esti implicat intr-o relatie, vei fi mai atent la nevoile partenerului.

 

 

Rac

Nu te mai concentrezi pe achizitiile materiale si doresti sa-ti canalizezi energia catre scopuri mai altruiste. Vrei sa-ti faci viata mai frumoasa si mai armonioasa alaturi de partenerul de cuplu.

 

Leu

Simti nevoia sa socializezi, sa fii mai prietenos, sa-ti arati dragostea. Iti rezervi mai mult timp pentru activitatile recreative. Daca esti singur, nu este exclus sa incepi o idila cu un coleg sau cu un partener de afaceri.

 

 

Fecioara

Este timpul sa te ghidezi dupa ceea ce iti spune sufletul. Comunici mai clar ceea ce doresti cu adevarat de la partenerul de cuplu si iti rezervi mai mult timp activitatilor care iti fac placere.

 

 

Balanta

Esti inclinat sa tragi concluzii pripite si sa te grabesti sa spui lucruri pe care apoi sa le regreti. Evita sa fii sarcastic si sa generezi sentimente care sa-ti strice starea de spirit.

 

 

Scorpion

Relatiile cu persoanele de sex opus se intensifica. Te incita o persoana pentru care simti o puternica atractie si dorinta sexuala. Atentie, insa, la comportament, intrucat exista riscul sa fii perceput ca infatuat si lipsit de orice forma de tact.

 

Sagetator

Iti concentrezi atentia pe treburile personale, pe viata de familie si pe relatia de cuplu. Iti incarci bateriile in familie, iar partenerul de cuplu te ajuta sa-ti rezolvi cateva probleme legate de increderea de sine.

 

 

Capricorn

Te simti complesit de responsabilitati si de pretentiile pe care oamenii din jurul tau le au de la tine. Simti ca si partenerul de cuplu pune presiune pe tine si nu vrei decat sa te retragi in solitudine pentru a-ti analiza sentimentele.

 

 

Varsator

Ai o atitudine destul de sceptica si de critica. Esti foarte precaut in relatii, indiferent de natura lor. Nu te simti in largul tau in preajma oamenilor si te retragi in solitudine pentru a-ti pune la punct o noua strategie de viata.

 

 

Pesti

Traversezi o perioada tensionata in relatia de cuplu din cauza unor secrete care ies la lumina. Simti ca este nevoie sa lamureste multe lucruri din trecut pentru a putea continua.

Exit mobile version