Problemesex

Horoscopul sexual al saptamanii 5-11 septembrie

Iata ce va rezerva astrele din punct de vedere amoros in saptamana 5-11 septembrie.

 


Berbec

Actionezi din impuls, vrei sa iesi din rutina, improvizezi bazandu-te pe intuitie. Traiesti pe repede inainte si nu iti faci deloc asteptari in ceea ce priveste viata. Lasi lucrurile sa se intample si sa te bucuri de ele.

 

 

Taur

Ai intrat intr-o perioada in care te bazezi pe disciplina si perseverenta. Esti convins ca numai astfel iti pastrezi energia pentru ceva maret. Pui mai mult accent pe valorile practice decat pe cele spirituale.

 

 

Gemeni

Esti tensionat si actionezi din impuls, pe baza emotiilor. Actionezi pasional, uneori copilareste chiar, vorbesti direct, fara sfiala. Ai de gand sa nu-ti mai ascunzi sentimentele in spatele unor vorbe atent alese.

 

Rac

Dai dovada de multa incapatanare si iti iei prin surprindere partenerul cu atitudinea mult mai salbatica si aventuroasa. Simti nevoia de libertate, de independenta si vrei sa faci mai multe lucruri pentru sufletul tau.

 

 

Leu

A venit timpul sa vorbesti deschis despre propriile sentimente, despre gandurile si framantarile tale pe care, pana acum, le-ai tot invartit in mintea ta. Comunicarea cu partenerul de cuplu se imbunatateste si reusiti sa depasiti punctele critice.

 

 

Fecioara

Sansele sa-ti gasesti un partener cu care sa comunici fara teama sunt destul de mari. Iesi in oras, mergi la petreceri, intalneste-te cu oameni asemanatori tie. Fii atent la limbajul trupului, caci nu este exclus ca jumatatea sa fie printre cei cu care te vezi destul de des.

 

Balanta

Simti nevoia de mai multa atentie decat pana acum si devii chiar insistent. Ceri dovezi nenumarate de dragoste si ti se pare ca tu oferi mai mult decat primesti. Nu sunt excluse dispute in cuplu pe aceasta tema. Ai acumulat frustrari si esti iritat.

 

 

Scorpion

Te concentrezi pe munca si lasi „frivolitatile” pentru alta data. Nu sunt excluse niste ultimatumuri care te frustreaza si te fac sa te simti amenintat. Autocontrolul si disciplina sunt recomandate pentru aceasta perioada in care nervii par a fi intinsi la maximum.

 

 

Sagetator

Esti comunicativ si cooperant, interesat de discutii filosofice cu partenerul de cuplu. E o perioada excelenta pentru discutii deschise despre sentimente si dorinte, despre fantezii si nevoi. O iesire in doi poate fi un „cadou” benefic pentru cuplu.

 

Capricorn

Esti confuz si nu interpretezi corect mesajele pe care ti le trimite partenerul de cuplu. Nu este exclus sa apara mici neintelegeri din aceasta cauza. Evita cearta si nu lua masuri disperate pe care sa le regreti mai tarziu.

 

 

Varsator

Esti dragastos si dornic sa dai si sa primesti iubire. Relatia de cuplu este pur si simplu infloritoare, iar multumirea ti se citeste pe fata. Esti deschis si comunicativ, dornic de a trece intr-o alta zona a relatiei.

 

 

Pesti

Traversezi o perioada armonioasa in cuplu, bazata pe sentimente puternice. Daca esti singur, este recomandat sa incerci sa cunosti oameni noi care iti pot aduce implinirea emotionala la care visezi de multa vreme.

 

Exit mobile version