Problemesex

Horoscopul sexual al saptamanii 31 octombrie – 6 noiembrie

Iata ce va rezerva astrele in saptamana 31 octombrie – 6 noiembrie 2016.

 

 

Berbec

Imaginatia sexuala este la cote inalte. Visezi la punerea in practica a multor fantezii sexuale. Partenerul va fi incantat de modalitatile alese pentru a-l incita. Daca esti singur, saptamana pare propice pentru a porni in cautarea jumatatii.

 

 

Taur

Esti realist in ceea ce priveste dragostea si vrei sa fii alaturi de oameni care te respecta. Ceri sfaturi unei persoane mai in varsta in legatura cu relatia de cuplu. Nu este exclus ca respectiva persoana sa-ti faca cunostinta cu cineva pe placul tau.

 

 

Gemeni

Stii exact ce vrei si esti pregatit pentru o noua relatie. Iti dai seama cat de importanta este comunicarea in cuplu si de-acum inainte esti pregatit sa spui cu sinceritate ce simti si ce gandesti, fara ocolisuri si fara minciuna.

 

 

Rac

O actiune la locul de munca iti aduce recompense financiare pe care le utilizezi in scopuri romantice. Partenerul de cuplu este incantat de planurile pe care le ai pentru petrecerea sfarsitului de saptamana.

 

Leu

Dai si primesti iubire. Esti foarte fericit si iti arati sentimentele cu mai multa usurinta decat pana acum. Traversezi o perioada armonioasa in relatia de cuplu.

 

 

Fecioara

Incurcate sunt caile iubirii saptamana aceasta. Dorinta sexuala este la cote inalte, insa esti egoist si te gandesti mai mult la nevoile tale, decat la cele ale partenerului, ceea ce face ca interactiunile cu acesta sa fie foarte tensionate.

 

 

Balanta

Traversezi o perioada placuta, armonioasa, de reconectare cu partenerul de cuplu. Toate iti merg ca pe roate atat in plan personal, cat si in plan profesional. Pui in aplicare planuri care vor avea un rezultat pozitiv.

 

 

Scorpion

Realizezi ca trebuie sa schimbi ceva la tine ca sa obtii rezultate diferite de ceea ce ai trait pana acum. Poate ca trebuie sa schimbi atitudinea sau poate ca trebuie sa-ti schimbi prioritatile, important ete sa te pui pe primul loc.

 

 

Sagetator

Este o perioada prielnica pentru o vacanta in care sa-ti faci toate poftele. Poate o vizita la cineva din trecutul tau amoros sau intr-un loc in care ai petrecut clipe minunate alaturi de actualul partener de cuplu.

 

 

Capricorn

Esti nerabdator, nervos, impulsiv. Te simti coplesit de anumite sentimente si nu stii cum sa le gestionezi. Atentie, insa, caci acest comportament poate genera actiuni riscante care sa-ti aduca neplaceri.

 

 

Varsator

Iti canalizezi energia catre casa si familie. Simti ca trebuie sa fii mai apropiat de cei dragi, pentru a-ti recapata forta interna. Daca ai probleme in familie, acestea se pot accentua. Atentie la cum iti exprimi sentimentele.

 

 

Pesti

Ai o discutie importanta cu o persoana de sex opus din trecutul tau. Reconectarea iti poate aduce beneficii daca ai inteles ce anume a dus la despartire. Altfel sansele sa ajungeti din nou la despartire sunt foarte mari.

Exit mobile version