Problemesex

Horoscopul sexual al saptamanii 31 iulie – 6 august. Certuri, gelozii, relatii noi. Vezi care sunt zodiile vizate

curiozitati despre sex

Iata ce va rezerva astrele din punct de vedere amoros in saptamana 31 iulie – 6 august 2017.

 

 

Berbec

Esti optimist si nerabdator pentru un viitor mai bun. Ti se pare ca vezi luminina de la capatul tunelului si esti increzator ca poti intalni persoana la care visezi ce o viata: jumatatea alaturi de care sa-ti implinesti visurile.

 

 

Taur

Ai asteptari prea mari de la partenerul de cuplu, iar acesta se simte presat de pretentiile pe crae le ai. Incearca sa intelegi si punctul lui de vedere sis a ajungeti impreuna la un consens in viata de familie. Evita exagerarile de orice natura, de la cele financiare la cele alimentare.

 

 

Gemeni

A sosit timpul sa fii sincer si sa nu mai ocolesti subiectele care ti se par incomode in cuplu. Pentru ca partenerul sa te inteleaga trebuie sa-i spui deschis ce ai pe suflet, indiferent cat ti-ai fi de greu. Sinceritatea este baza unei relatii viabile.

 

 

Rac

Cineva sau ceva iti schimba radical modul in care vezi viata. Ai totul mai clar in minte, nu mai bajbai in intuneric. Daca esti implicat intr-o relatie de cuplu, vei sti exact ce ai de facut, iar daca esti singur, vei sti exact ce sa cauti la un viitor partener.

 

Leu

Te simti puternic si in forma, iar daca esti singur vei atrage toate privirile persoanelor de sex opus. In cuplu, energia ridicata este benefica pentru iesiri in doi si nopti romantice. Dorintele “nebune” nu vor intarzia sa apara.

 

 

Fecioara

Pot aparea tulburari in cuplu din cauza faptului ca vrei sa detii controlul si sa-ti domini partenerul. Esti nesigur pe tine si ti-e teama sa nu fii parasit. De aceea nu sunt excluse nici sentimente puternice de gelozie.

 

 

Balanta

O posibila noua relatie te entuziasmeaza, esti fericit si visator, parca nici nu atingi pamantul cand mergi. Prinzi curajul sa-ti marturisesti sentimentele si esti pregatit pentru orice iti ofera viitorul. Weekend-ul se anunta fierbinte.

 

 

Scorpion

Pot aparea tensiuni in cuplu ce pleaca de la nevoia ta de a primi mai mult. Daca tie ti se pare ceva firesc, partenerului i se poate parea ceva exagerat. Totul se rezolva simplu daca ascultati ce are de spus fiecare si incercati sa intrati in pielea celuilalt.

 

Sagetator

O perioada propice pentru consolidarea relatiilor de cuplu, pentru stabilirea unor noi “borne” de atins in doi. Daca au existat tensiuni in relatie, acum este momentul sa spui lucrurilor pe nume si sa rezolvi ce este de rezolvat.

 

 

Capricorn

Ai o dispozitie romantica, visatoare, petreci mai mult timp decat de obicei cu partenerul de cuplu. Discutiile sunt pe teme diverse, de la carti de tarot, la vacante exotice. Esti fascinat de cate lucruri stie partenerul si te mandresti cu el.

 

 

Varsator

O saptamana pe care o dedici relatiei de cuplu, flirtezi, ii faci curte partenerului, iti marturisesti deschis sentimentele. Daca esti singur si vrei sa cuceresti pe cineva, apelezi la trucuri considerate demodate: biletele si scrisori parfumate. Vestea buna e ca vei avea succes.

 

 

Pesti

O saptamana agitata in care este posibil sa izbucneasca certuri din nimic. Atentie la cuvintele pe care le rostesti caci s-ar putea sa lase rani adanci pe care va fi mai greu sa le repari. Stabileste ce anume te irita si clarifica situatia cu diplomatie.

 

Exit mobile version