Problemesex

Horoscopul sexual al saptamanii 30 octombrie – 5 noiembrie. Final de relatie pentru mai multe zodii, regrete si noi inceputuri

Horoscop dragoste

Iata ce va rezerva astrele din punct de vedere amoros in saptamana 30 octombrie – 5 noiembrie 2017.

 

 

 

Berbec

Emotii, prejudecati, sentimente neclarificate din trecut ies unul cate unul la suprafata. Nu mai poti fi foarte obiectiv si tratezi toate problemele prin prisma acestor elemente ramase nerezolvate. Este un moment prielnic sa spui tot ce ai pe suflet si sa o iei de la capat.

 

 

Taur

Simti nevoia sa o iei de la inceput, sa preiei mai mult initiativa, sa faci mai mult ce simti tu decat ce simt ceilalti ca ar fi potrivit pentru tine. Daca te-ai despartit de curand de cineva consideri ca ai plans destul si iti faci curajul sa incerci si altceva.

 

 

Gemeni

Esti mai nerabdator decat de obicei si vrei ca lucrurile sa se petreaca intr-un ritm alert. Daca nu se intampla acest lucru devii agitat, nervos si chiar impulsiv. Atentie, poti trage concluzii pripite care sa duca la finalul unor relatii, pe care apoi sa la regreti.

 

 

Rac

Spui clar si deschis tot ce ai pe suflet, fara sa te gandesti prea mult la ce vor spune ceilalti. Dar pentru ca pari foarte hotarat si determinat, ceilalti incep sa te considere lider si sa-ti urmeze comanda. In cuplu, insa, ai putea deveni arogant si dominator, ceea ce nu va fi pe placul persoanei iubite.

 

Leu

Esti foarte incapatanat, cu o dorinta exagerata pentru a face lucruri nebunesti. Dorinta ta de libertate si independenta te-ar putea pune in situatii riscante. Poti deveni foarte arogant, intolerant si chiar agresiv cu ceilalti, inclusiv cu partenerul de cuplu.

 

 

Fecioara

Simti nevoia de mai multa dragoste, mai multa afectiune. Si daca nu ai parte de toate astea in relatia de cuplu te simti frustrat. Spune ce ai pe suflet pentru ca partenerul sa-ti stie nevoile si sa actioneze in consecinta. Altfel pot aparea tensiuni.

 

 

Balanta

Te bucuri de un puternic magnetism personal. Vei atrage atentia tuturor pe unde mergi, iar acest lucru iti va aduce si apreciere, si afectiune. Acorzi o atentie deosebita frumusetii si creativitatii, iar partenerul de viata va fi incantat de surprizele “artistice” pe care i le vei face.

 

 

Scorpion

Astrele favorizeaza in aceasta saptamana relatiile de toate tipurile. Esti afectuos si raspunzi dragastos la gesturile persoanelor de langa tine. Totusi, relatia de cuplu nu este functionala, lucrurile pot degenera. Daca esti singur, exista sanse sa incepi o idila noua.

 

Sagetator

Nivelul energiei nu este la cel mai bun nivel, este posibil sa apara probleme de sanatate din cauza oboselii. Poti remedia problema cu ajutorul miscarii si al plimbarilor in natura. Evita epuizarea fizica si stresul. Nu face schimbari bruste in dieta. Partenerul de cuplu va fi alaturi de tine in toata aceasta perioada.

 

 

Capricorn

O perioada propice dragostei, dar si relatiilor de colaborare. Partenerul de cuplu este alaturi de tine 100% in toate deciziile pe care le iei. Discutati sincer si deschis despre toate problemele aparute si veti gasi impreuna cele mai bune solutii pentru a va face viata mai frumoasa.

 

 

Varsator

Incurcate sunt caile iubirii saptamana aceasta. Dorinta sexuala este la cote inalte, insa esti egoist si te gandesti mai mult la nevoile tale, decat la cele ale partenerului, ceea ce face ca interactiunile cu acesta sa fie foarte tensionate. Weekend-ul poate aduce, in sfarsit, linistea de care aveti nevoie.

 

 

Pesti

Te concentrezi mai mult pe calitatile partenerului de cuplu si mai putin pe defectele acestuia. Reusiti sa puneti la punct cateva frustrari aparute in relatie din cauza lipsei implicarii amandurora. Va aprinde flacara pasiunii dupa aceste discutii.

Exit mobile version