Problemesex

Horoscopul sexual al saptamanii 30 noiembrie – 6 decembrie

Iata ce va rezerva astrele din punct de vedere amoros in saptamana 30 noiembrie – 6 decembrie 2015.

 

 

Berbec

In aceasta saptamana te bucuri de satisfactie emotionala si armonie in viata de familie. Relatiile cu femeile se desfasoara sub bune auspicii. Daca esti singur va fi o perioada propice pentru a intalni persoane de sex opus alaturi de care sa cunosti implinirea in doi.

 

 

Taur

Te simti plin de viata. Vrei sa asculti muzica, sa dansezi, sa petreci si sa fii spontan. Inhibitiile sociale dispar ca prin minune si esti tentat sa flirtezi mai des ca de obicei.

 

 

Gemeni

Dragostea nu te mai infioara. Esti interesat mai mult sa te respecte oamenii decat sa te iubeasca. Reiei legaturile cu un vechi prieten de sex opus, care iti ofera o noua perspectiva asupra vietii in doi.

 

Rac

Indoiala, critica, dorinta de izolare, acestea sunt elementele cheie ale acestei saptamani. Simti ca nimeni din familie nu te intelege, nici macar partenerul de cuplu si vrei sa iei o pauza de la tot si toate.

 

 

Leu

Esti foarte interesat de asemanarile dintre tine si o persoana de sex opus pe care ai cunoscut-o de curand. Este o perioada propice sa afli mai multe despre aceasta, dar si despre tine.

 

 

Fecioara

Ai dorinte sexuale puternice, vrei sa imparti iubire si sa primesti iubire. Esti interesat sa ii faci partenerului pe plac, sa traiesti armonios, fara sa te implici in dispute.

 

Balanta

Iti pui des intrebarea care este rolul tau in aceasta viata. Traversezi o perioada filosofica, in care vrei sa afli mai multe despre propria persoana, despre ceea ce vrei de la partenerul de cuplu si ce poti face pentru a trai in armonie.

 

 

Scorpion

Iti faci planuri financiare cat mai amanuntite pentru a sti daca iti permiti sau nu largirea familiei. Este o perioada propice sa te mobilizezi, sa ceri sfatul unor specialisti si sa iei deciziile in cunostinta de cauza.

 

Sagetator

Apar o multime de oportunitati de a-ti intalni jumatatea pe care o cauti. Sansele sa gasesti pe cineva cu care sa imparti mai multe idealuri comune sunt foarte mari.

 

Capricorn

Ai tendinta de a fi agresiv, mai ales atunci cand ti se pare ca cineva iti sta in cale. Vrei sa te descurci pe cont propriu, fara a cere ajutorul nimanui, nici macar al partenerului de cuplu. Nervozitatea ta se poate rasfrange si asupra persoanei iubite, daca nu esti diplomat.

 

 

Varsator

Vrei ceva nou si cauti schimbarea cu optimism si entuziasm. Simti ca ceva bun urmeaza sa se petreaca in viata ta.

 

 

Pesti

Esti dragastos si iubitor, simti nevoia sa petreci mai mult timp alaturi de familie si prieteni. Relatiile cu persoanele de sex opus sunt armonioase si pozitive.

Exit mobile version