Problemesex

Horoscopul sexual al saptamanii 30 ianuarie – 5 februarie

Iata ce va rezerva astrele din punct de vedere amoros in perioada 30 ianuarie – 4 februarie 2007.

 

Berbec

Saptamana incepe fara sclipiri romantice, insa reusesti sa-ti pui la punct dorintele se sperantele, sa-ti faci planuri alaturi de partenerul de cuplu. Dupa ce-ti revizuiesti sentimentele vei gasi momentul potrivit si pentru amor.

 

 

Taur

Incepi saptamana in forta. Esti plin de energie si iti canalizezi aceasta energie spre partenerul de cuplu. Planuiesti cine romantice, seri fierbinti, intalniri pasionale. Vrei sa dedici din ce in ce mai mult timp relatiei. Este recomandat, insa, sa ai grija si de tine.

 

 

Gemeni

Daca esti singur, o persoana de sex opus incepe sa-ti faca curte. Desi te incanta ideea, esti destul de rezervat. Totusi, analizezi potentialul unei relatii si nu refuzi sa te intalnesti cu ea. Cum saptamana este destul de incarcata, in weekend te concentrezi pe amor.

 

 

Rac

Ti se pare ca te-ai indepartat de partenerul de cuplu si vrei sa schimbi lucrurile in relatie. Lasi pe locul doi treburile de la birou si te concentrezi mai mult pe dragoste. Simti ca trebuie sa fii mai activ in relatie si sa incepi sa dai mai mult decat ai facut-o pana acum.

 

Leu

Iei in calcul sa-ti rearanjezi cateva aspecte legate de sentimentele tale. Vrei sa iti pui relatia pe primul loc, sa iti exprimi sentimentele mai clar, sa fii mai direct si mai putin superficial. Weekend-ul aduce momente fierbinti.

 

 

Fecioara

Se anunta o schimbare la capitolul dragoste. Daca esti singur este posibil sa iti gasesti jumatatea, daca esti implicat intr-o relatie poate o castorie sau venirea pe lume a unui copil. Iti asculti inima si hotarati sa faci mai mult ce vrea ea decat ce vrea mintea.

 

 

Balanta

Iti pui in ordine sentimente, ceri mai multa atentie de la partenerul de cuplu. Vrei sa petreceti mai mult timp impreuna, sa iesiti mai des. Comunicarea este la nivel inalt si reusiti sa spuneti fiecare ce aveti pe suflet pentru a merge impreuna pe acelasi drum.

 

 

Scorpion

Esti pregatit pentru o noua relatie? Daca esti singur este posibil ca cineva din anturajul tau sa-ti faca marturisiri la care nu te-ai fi asteptat. Dar esti tentat sa incerci. Daca esti deja implicat intr-o relatie de cuplu, hotarati sa petreci mai mult timp alaturi de persoana iubita.

 

Sagetator

Daca esti implicat intr-o relatie de cuplu hotarasti ca a venit timpul sa-ti pui partenerul pe primul loc si orice alta activitate trece in planul doi. Nu-ti fie frica sa faci primul pas. Pentru cei singuri, weekend-ul aduce cateva iesiri din care s-ar putea naste o noua idila.

 

 

Capricorn

Relatia cu partenerul de cuplu este la cote inalte. Reusiti sa comunicati fara probleme, sa va transmiteti mesajele fara sa le interpretati gresit. O saptamana dedicata iubirii si romantismului. Daca esti singur, cineva din anturajul tau iti poate face cunostinta cu o persoana care sa-ti schimbe statutul marital.

 

 

Varsator

Daca esti singur, poti sa iei hotararea de a merge la cursuri de yoga, muzica, dans, iar aceste cursuri sa-ti intalnesti jumatatea. Daca ai partener, este recomandat sa preiei initiativa si sa scoti relatia de cuplu din amorteala. Weekend-ul se anunta fierbinte.

 

 

Pesti

Simti ca ai stat prea mult timp “inchis” si e vremea sa spui ce ai pe suflet. De aceasta discutie depinde viitorul relatiei tale. Daca partenerul este dispus sa accepte schimbarile pe care simti ca trebuie sa le faci, veti continua impreuna. Daca nu, esti gata sa renunti si sa duci o viata sigura, chiar daca singur.

Exit mobile version