Problemesex

Horoscopul sexual al saptamanii 29 august – 4 septembrie

Iata ce va rezerva astrele din punct de vedere amoros in saptamana 29 august – 4 septembrie 2016.

 

 

Berbec

O saptamana dedicata exclusiv iubirii si partenerului de cuplu. Veti face o echipa perfecta atat in dormitor, cat si in treburile casnice. Armonie pe toate panurile.

 

 

Taur

Te simti iubit si apreciat, iar asta iti da aripi. O saptamana aventuroasa, plina de surprize romantice si chiar extravagante. Bucura-te de tot ce ai!

 

 

 

Gemeni

Viata amoroasa nu este numai lapte si miere, insa daca te straduiesti poti sa o faci satisfacatoare. Renunta la tensiune si incrancenare, fii deschis si spune ce ai pe suflet! Altfel consecintele pot fi dezastruoase.

 

Rac

Comunicarea sincera te scapa de neplaceri in aceasta saptamana. Pot aparea cateva neintelgeri cu partenerul de cuplu, insa reusesti sa aplanezi conflictele daca iti arati sentimentele. Fii deschis!

 

 

Leu

Pasiunea si romantismul nu sunt favorizate in aceasta saptamana. Chiar daca ai cateva intalniri, sansele sa-ti intalnesti jumatatea sunt destul de mici. Nu-ti pierde, insa speranta!

 

 

Fecioara

O saptamana bogata in evenimente amoroase. Profita de ele, caci nu se stie cand vei mai putea profita de o asemenea aliniere de planete. Daca esti singur, sansele sa-ti intalnesti jumatatea sunt foarte mari.

 

Balanta

Iti rezervi saptamana pentru partenerul de cuplu, departe de aglomeratie si sarcini de serviciu. Poate ca veti merge la spa sau la un hotel pe malul marii. Un lucru e sigur: dragostea va fi pe primul plan.

 

 

Scorpion

O saptamana bogata in evenimente sociale la care nu este exclus sa iti intalnesti jumatatea. Daca esti deja implicat intr-o relatie de cuplu, aceste iesiri va vor ajuta sa uitati de rutina zilnica.

 

 

Sagetator

O saptamana in care iti pui ordine in ganduri si in sentimente. Este o perioada hotaratoare pentru continuarea unei relatii sau iesirea dintr-o situatie care nu iti mai produce bucurie. Vei invata lectia maturitatii si responsabilitatii.

 

 

Capricorn

Iti faci planuri mari. Fie pleci intr-o calatorie romantica cu partenerul de cuplu, fie luati in calcul achizitia unei locuinte. Totul pentru a aduce mai multa armonie in relatie.

 

 

Varsator

O saptamana remarcabila din punct de vedere financiar. Si cum veniturile vor creste, iti faci si planuri de cheltuire a lor. Nu este exclus ca weekendul sa fie rezervat unei iesiri romantice.

 

 

Pesti

O saptamana in care relatiile amoroase sunt favorizate. Nu este exclusa o cerere in casatorie sau anuntul venirii pe lume a unui copil. Indiferent de situatie, te simti binecuvantat.

Exit mobile version