Problemesex

Horoscopul sexual al saptamanii 28 noiembrie – 4 decembrie

Iata ce va rezerva astrele la capitolul „dragoste” in saptamana 28 noiembrie – 4 decembrie.

 

 

Berbec

O perioada pozitiva pentru relatiile de cuplu. Simti nevoia sa fii mai mult timp alaturi de persoana iubita si sa spui ceea ce simti. Daca esti singur sunt sanse mari sa iti intalnesti jumatatea.

 

 

Taur

Esti nelinistit si impulsiv. Reactionezi fara sa te gandesti la consecinte. Ai tendinta de a fi agresiv, sa incepi certuri cu persoanele cu care nu cazi de acord. Se recomanda diplomatie, astfel incat cuvintele grele pe care le poti rosti sa nu strice relatia de cuplu.

 

 

Gemeni

Esti intelegator, comunici cu caldura si compasiune. Principalele tale griji si preocupari sunt sentimentele celorlalti, sa-i ajuti si sa-i sfatuiesti.

 

 

Rac

Dorintele sexuale sunt puternice si vrei sa petreci mai mult timp alaturi de persoana iubita. Si in relatiile cu ceilalti esti cald si afectuos. Iti place sa ii ajuti si sa le faci pe plac pentru a avea liniste si armonie in jurul tau.

 

Leu

Te bucuri de un puternic magnetism personal. Vei atrage atentia tuturor pe unde mergi, iar acest lucru iti va aduce si apreciere, si afectiune. Acorzi o atentie deosebita frumusetii si creativitatii, iar partenerul de viata va fi incantat de surprizele “artistice” pe care i le vei face.

 

 

Fecioara

Un eveniment care se petrece in aceasta saptamana te face sa privesti altfel lucrurile. Daca esti nefericit vei gasi acel ceva care te impiedica sa ai o relatie de cuplu armonioasa. Daca esti fericit in relatia de cuplu vei incepe sa fii cu adevarat recunoscator pentru asta.

 

 

Balanta

Este timpul sa vezi si nevoile celorlalti nu numai pe ale tale. Partenerul de cuplu simte nevoia sa fie inteles si luat in seama. Egoismul nu-si are rostul in aceasta saptamana.

 

 

Scorpion

O saptamana armonioasa pentru toate tipurile de relatie. Esti dragastos si cald cu toata lumea, iar relatiile nou construite in aceasta perioada vor aduce roada mei tarziu.

 

Sagetator

Esti incapatanat si irational. Reactionezi din impuls si esti predispus accidentelor. Nevoia ta de aventura si comportamentul nebunesc pot afecta relatia persoana iubita sau cu cineva din familie.

 

 

Capricorn

Nu este momentul cel mai potrivit in care sa-ti pui propriile interese pe primul loc. Si persoanele din jurul tau au propriile dorinte si idealuri. Fa ceva care sa-i serveasca pe ceilalti. Faptele bune vor fi rasplatite.

 

 

Varsator

Esti mai mult decat obiectiv, rece chiar si vorbele tale pot fi intrepretate drept critici, cu toate ca esti bine intentionat. Vorba dulce mult aduce, asa ca fii mai precaut. Nici la capitolul finante situatia nu e roz. Evita investitiile de orice natura.

 

 

Pesti

Ai o stare de nervozitate exagerata, crize de nervi si predispozitie catre conflicte. Nu lua decizii importante in aceasta perioada, caci s-ar putea sa le regreti mai tarziu. Din cauza agitatiei, poti fi predispus la mici accidente.

Exit mobile version