Problemesex

Horoscopul sexual al saptamanii 29 iunie – 5 iulie

horoscop dragoste - sfatulparintilor.ro - pixabay_com

Iata ce va rezerva astrele din punct de vedere amoros in saptamana 28 iunie – 5 iulie 2015.

 

Berbec

Prieteniile si relatiile amoroase sunt favorizate, pe masura ce esti deschis, afectuos, cald, sensibil la gesturile afective ale celorlalti. Pentru tine nu este de ajuns sa simti iubirea, la nivel declarativ, vrei sa exprimentezi si latura ei fizica. Cei singuri pot avea oportunitatea unei noi povesti de dragoste.

 

 

Taur

Dorinta de a socializa, de a fi prietenos sau iubit poate interfera cu necesitatea de a te ocupa de job-ul tau intr-o maniera profestionista. Ca sa le impaci pe toate cu succes, ar trebui sa-ti programezi timpul in cel mai minutios mod.


Gemeni

In acest moment eforturile tale de a merge mai departe si de a-ti urma propriile interese pot intampina rezistenta sau animozitati. Pari prea dornic, insistent, nechibzuit, sau prea strict axat pe propriile obiective, astfel incat indepartezi oamenii care te-ar putea ajuta. Incearca sa faci cat de multe poti pe cont propriu, fara sa-i fortezi pe altii sa fie de acord cu tine.

 
Rac

Este timpul sa stralucesti! Ai multa energie si incredere si faci o impresie puternica persoanelor de sex opus. Acesta este un moment foarte bun sa mergi la o intalnire sau la petrecerile prietenilor. Cu siguranta nu vei pleca singur.


Leu

Multumirea, bunastarea emotionala si armonia vor iesi la iveala in relatiile personale. Nu vrei decat sa te relaxezi si sa te rasfeti alaturi de persoana iubita. Nu este exclus sa apara, totusi, cativa norisori care sa strice armonia, insa este recomandat sa nu te impotrivesti. Lasa lucrurile sa curga.
Fecioara

Te bucuri de un magnetism fantastic si atragi cu usurinta persoanele de sex opus, asa ca nu va fi de mirare faptul va vei fi foarte activ din acest punct de vedere. Esti inconjurat cu caldura si iubire, iar talentul tau creativ in flirt va da roade.

 

Balanta

Esti mai stresat decat de obicei, iar mediul si relatiile personale par ca-ti sunt ostile. Este recomandat sa eviti discutiile serioase sau dezacordurile cu ceilalti. Perioada tulbure prin care treci te impiedica sa te gandesti la dragoste si romantism.

 

 

Scorpion

Sunteti puternic atrasi din punct de vedere emotional si sexual de cineva pe care l-ati cunoscut de curand. Orice implicatie romantica se poate intensifica. Astepta-te la focuri de artificii! In unele cupluri, relatia poate deveni furtunoasa, mai ales daca partenerul tau nu se ridica la nivelul asteptarilor tale amoroase.


Sagetator

Acesta este un moment bun pentru odihna, relaxare, pentru a te reimprospata si de a face lucrurile pe care le plac cel mai mult. Simtul umorului si optimism predomina acum, faci planuri pentru viitorul indepartat. Daca esti singur, este un moment prielnic sa abordezi persoana de care iti place.
Capricorn

Iese la lumina acum o latura pe care o tineai ascunsa. Faci abuz de putere personala si incerci sa domini si sa manipulezi. La suprafata iese un mic tiran dificil, dar totodata in jurul tau ajung persoane care iti seamana si pe care le consideri dificile si intunecate.


Varsator

Esti sensibil si deschis in ceea ce priveste sentimentele si nevoile celorlalti. Esti generos si intelegator si ii ajuti pe ceilalti atat cat poti. Pentru tine valorile spirituale au devenit mai importante decat cele materiale.
Pesti

Visele, dorintele si fanteziile devin din ce in ce mai puternice. Daca esti singur, persoana de care esti indragostit s-ar putea sa te dezamageasca. Nu esti obiectiv si de aceea poti suferi cateva deziluzii.

 

Credit foto: pixabay.com

Exit mobile version