Problemesex

Horoscopul sexual al saptamanii 28 decembrie – 3 ianuarie

Iata ce va rezerva astrele din punct de vedere amoros in saptamana 28 decembrie 2015 – 3 ianuarie 2016.

 

Berbec

Dorinta de a socializa, de a fi prietenos sau iubit poate interfera cu necesitatea de a te ocupa de job-ul tau intr-o maniera profestionista. Ca sa le impaci pe toate cu succes, ar trebui sa-ti programezi timpul in cel mai minutios mod.

 

Taur

Prieteniile si relatiile amoroase sunt favorizate, pe masura ce esti deschis, afectuos, cald, sensibil la gesturile afective ale celorlalti. Pentru tine nu este de ajuns sa simti iubirea, la nivel declarativ, vrei sa exprimentezi si latura ei fizica. Cei singuri pot avea oportunitatea unei noi povesti de dragoste.

 

Gemeni

Traversezi o perioada dificila. Esti macinat de frustrari care apar fie in relatia cu partenerul de cuplu, fie in relatia cu copiii, dar nu sunt excluse probleme nici in relatia cu autoritatile. Toate planurile amoroase iti sunt date peste cap de diferite obstacole.

Rac

Esti generos si iti exprimi foarte deschis sentimentele. Vrei sa ii ajuti pe cei din jurul tau, in special pe cei mai putin norocosi decat tine. Petreci timpul alaturi de persoana iubita incercand sa o convingi sa donati anumite obiecte din casa. Romantismul nu e la cote inalte in aceasta saptamana.

 

Leu

Esti curajos si energic si muncesti fara oprire. Vrei ca pana la finalul anului sa iti rezolvi toate problemele de la birou pentru a avea timp berechet de dragoste. Semne bune Anul Nou are pentru tine din punct de vedere amoros.

 

Fecioara

Simti nevoia de dragoste si apreciere. Este o perioada propice comunicarii, impartasirii sentimentelor pe care le ai pentru persoana iubita, pentru membrii familiei, pentru prieteni. Esti tentat sa scrii o poezie sau o scrisoare de dragoste. Faci diverse transformari astfel incat viata sa iti fie mai armonioasa.

Balanta

Este o perioada propice sa-ti scoti partenerul de cuplu la un film, la o petrecere, la o expozitie etc. Daca esti singur s-ar putea ca o persoana din cercul de prieteni sa faca pe petitorul si sa-ti prezinte pe cineva care iti va placea foarte mult.

 

Scorpion

Imaginatia ta bogata e din ce in ce mai “salbatica”. Esti atras de fantezii, misticism, iar acest lucru se vede si in viata amoroasa. Iti iei prin surprindere partenerul de cuplu cu ideile tale, insa este la fel de dispus ca tine sa le incerce.

 

Sagetator

Dorinta sexuala este in crestere si te vei stradui sa petreci cat mai mult timp alaturi de persoana iubita. Sentimentele fata de ea devin din ce in ce mai puternice, iar intimitatea in cuplu este la cote inalte. Spre finalul saptamanii se anunta cateva zile mai “agitate”, insa cu putin calm puteti trece peste aceste mici dispute.

Capricorn

Nu iti place sa te simti sub papuc, iar in aceasta saptamana ti se pare ca partenerul incearca sa te ghideze. Atentie la cuvintele pe care le spui, caci s-ar putea sa raneasca si sa petreci Anul Nou in tacere.

 

Varsator

Relatiile amoroase sunt armonioase si senzuale, pline de aventura. In functie de nivelul relatiei, se poate pune discutia mutarii impreuna, casatoriei sau maririi familiei. Cei singuri se vor bucura de momente romantice care pot genera relatii serioase, pe termen lung.

 

Pesti

Traversezi o perioada tensionata pentru ca simti ca cererile de la birou sunt prea multe pentru a te lasa sa te ocupi de viata personala. Si in relatia de cuplu pot aparea cateva tensiuni din cauza lipsei de atentie pe care ai manifestat-o fata de persoana iubita.

Exit mobile version