Problemesex

Horoscopul sexual al saptamanii 27 martie – 2 aprilie

https://pixabay.com/en/couple-friends-girl-love-man-1853996/

Iata ce va rezerva astrele din punct de vedere amoros in saptamana 27 martie – 2 aprilie 2017.

 

 

Berbec

O saptamana in care reusesti sa faci tot ceea ce-ti propui pentru imbunatatirea relatiei de cuplu. Faci loc lucrurilor noi pentru a reduce din monotonia in care ati intrat. Daca esti singur pot aparea situatii care la inceput sa te faca sa te simti optimist, apoi sa te deziluzioneze.

 

 

Taur

Iti este foarte usor sa comunici cu partenerul de cuplu, in special in weekend. Te vei simti mai puternic si pregatit mental pentru mai mult romantism. Este timpul sa vorbesti despre nevoile tale, fizice si materiale. Daca esti singur cauti suportul prietenilor pentru a-ti face cunostinta cu cineva.

 

 

Gemeni

O perioada excelenta pentru iesiri in oras. Daca esti singur, iti poti intalni jumatatea. Se poate lega o idila cu un prieten de care te simti atras. Daca esti implicat intr-o relatie de cuplu, prinzi curaj sa-i spui partenerului ce te apasa. Problemele tale se rezolva in aceasta saptamana.

 

 

Rac

Weekend-ul se anunta “agitat”. Iesiri in oras, schimbari de perspectiva in relatia de cuplu. Daca esti singur, nu este exclus ca dupa una din petrecerile la care participi sa intalnesti o persoana de sex opus care sa-ti faca propuneri “indecente”. Desi te poate incanta ideea, ia-o incet.

 

Leu

Poti simti un impuls de a invata ceva nou, insa asta te va tine departe de partenerul de cuplu o vreme, ceea ce nu il prea incanta deloc. Esti incantat de perspectiva dezvoltarii personale si spirituale, insa simti ca persoana iubita nu te intelege, ba chiar e speriata de ceea ce ai putea ajunge.

 

 

Fecioara

Ai de rezolvat o problema in cuplu pe care o simti ca o bariera in calea fericirii voastre. Odata puse la punct neintelegerile, iti dai seama ca ai asteptat prea mult si ca tacerea a dus la deconectare. Din fericire, ruptura nu a fost iremediabila. Fii mai sincer cu partenerul de cuplu, nu vei regreta!

 

 

Balanta

Faci tot ce iti sta in putere pentru  a imbunatati relatia de cuplu. Fiecare dintre voi are propriii “demoni” care ies la suprafata si va impiedica sa intelegeti si punctul celuilalt de vedere. Din fericire, angajamentul vostru este destul de puternic si nu renuntati, totusi, la iubirea voastra.

 

 

Scorpion

Comunicarea in cuplu se imbunatateste si porti multe discutii cu partenerul de cuplu. Nu doar ca sunteti pe aceeasi lungime de unda, insa descoperiti ca aveti pasiuni comune pe care nu le-ati mai pus de mult in practica. Apropierea va cimenteaza relatia.

 

Sagetator

Daca esti singur nu este exclus sa-ti intalnesti jumatatea. Daca esti implicat intr-o relatie de cuplu incepi sa faci “curatenie”. Vrei sa scuturi praful din relatia ta monotona si sa-i dai un nou suflu, mai siropos. Weekend-ul se anunta aventuros.

 

 

Capricorn

Daca esti singur, weekend-ul iti poate aduce multe oportunitati pentru inceperea unei noi idile. Iti stabilesti mai multe intalniri si vei avea, cu siguranta, de unde sa alegi. Persoanele pe care le vei cunoaste sunt cu adevarat speciale, insa tu ar trebui sa hotarasti asupra uneia.

 

 

Varsator

Persoana iubita poate purta mai multe discutii cu tine in legatura cu relatia de cuplu. Daca esti la inceputul relatiei nu este exclus sa-ti ceara sa-i cunosti familia (sau sa-ti cunoasca familia). Dupa cum s-ar putea sa vorbiti despre viitorul relatiei.

 

 

Pesti

Esti foarte atent la partenerul de cuplu si ii analizezi fiecare miscare. In ultima vreme ti se pare ca te neglijeaza. Nu ai deloc incredere in tine si te simti insignifiant. Inainte de mai face si alte presupuneri, discuta deschis cu persoana iubita si spune-i ce te framanta.

 

Exit mobile version