Problemesex

Horoscopul sexual al saptamanii 27 februarie – 5 martie

Iata ce va rezerva astrele din punct de vedere amoros in saptamana 27 februarie – 5 martie 2017.

 

 

 

Berbec

Te bucuri de un puternic magnetism personal. Vei atrage atentia tuturor pe unde mergi, iar acest lucru iti va aduce si apreciere, si afectiune. Acorzi o atentie deosebita frumusetii si creativitatii, iar partenerul de viata va fi incantat de surprizele “artistice” pe care i le vei face.

 

 

Taur

Esti deziluzionat. O persoana din anturajul tau, pentru care nutreai anumite sentimente erotice, nu mai este la fel de stralucitoare pe cat credeai. Magia ei a disparut si ti-ai pierdut din entuziasmul care te caracteriza.

 

 

Gemeni

Simti o puternica atractie sexuala fata de persoana iubita. Aveti o relatie puternica, sentimentele sunt profunde, impartasiti aceleasi visuri si emotii. Ai grija sa pastrezi focul “aprins” si iti pui toata imaginatia la munca pentru ca lucrurile sa nu intre in rutina.

 

 

Rac

O perioada excelenta pentru comunicarea in cuplu si nu numai. Reusesti sa vorbesti cu mai multa claritate, iti exprimi sentimentele si ideile cu mai multa usurinta si reusesti sa faci ordine in mai multe lucruri pana acum neclare din cauza lipsei de comunicare.

 

Leu

Dai si primesti iubire, relatia se dezvolta armonios, te simti fantastic. Nu eziti sa iti rasfeti partenerul de cuplu. Pot aparea cateva mici turbulente in cuibusorul de nebunii, la sfarsitul saptamanii, insa le rezolvi cu rabdare si intelegere. Duminica se anunta fierbinte!

 

 

Fecioara

Este o saptamana propice calatoriilor, mai ales in locuri in care n-ai mai fost pana acum. Iti vin idei noi, esti creativ si abia astepti sa pui in practica fanteziile pe care le ai. Te concentrezi pe detalii si partenerul va fi incantat.

 

 

Balanta

Esti foarte agitat si impulsiv, nu stii cum sa te comporti si faci anumite greseli care il deranjeaza pe partenerul de cuplu. Te certi din orice, nu esti niciodata multumit cu nimic si chiar ti se pare ca ceilalti te ataca. Totul este, insa, in mintea ta.

 

 

Scorpion

Iti faci planuri si i le impartasesti partenerului de cuplu. Comunici mai usor si transmiti mesajele cu claritate. Sunt avantajate activitatile de ordin artistic, asa ca ii poti transmite persoanei iubite ceea ce simti prin arta.

 

Sagetator

Traversezi o perioada de blocaj si nu este indicat sa iei nicio decizie care priveste relatia de cuplu. Daca esti singur, relatiile cu persoanele de sex opus pot fi tensionate. Nu este o perioada propice sa-ti fortezi limitele.

 

 

Capricorn

Actionezi mai degraba din impuls decat din rationament. Vrei sa iesi din rutina, improvizezi bazandu-te pe intuitie. Traiesti pe repede inainte, pasional, si nu iti faci deloc asteptari in ceea ce priveste viata. Lasi lucrurile sa se intample si sa te bucuri de ele.

 

 

Varsator

O perioada de satisfactie emotionala desavarsita. Te simti relaxat, lipsit de griji si te rasfeti din toate punctele de vedere. Relatiile cu persoanele de sex opus sunt armonioase. Daca esti singur, acum este momentul prielnic sa-ti faci cunostinte noi.

 

 

Pesti

O perioada in care sunt favorizate dragostea, relatiile, placerea. Te simti special, atragator, iar daca esti singur nu este exclus sa-ti intalnesti jumatatea. O poti cuceri daca iti pui in valoare talentul artistic.

 

Exit mobile version