Problemesex

Horoscopul sexual al saptamanii 26 decembrie – 1 ianuarie

horoscop sex - sfatulparintilor.ro - pixabay_com

Iata ce va rezerva astrele din punct de vedere amoros in saptamana 26 decembrie – 1 ianuarie 2017.

 

 

Berbec

Esti receptiv la frumusete si te inconjori de tot ce inseamna armonie si bunatate. Iti indrepti atentia catre ceilalti si le faci tuturor pe plac. Esti generos, iar asta iti face foarte bine.

 

 

 

Taur

Ai nevoie de dragoste, de iubire, de prietenie, de companie. Nu vrei sa fii singur si nu iti place sa muncesti singur. Relatia de cuplu cunoaste o imbunatatire vizibila, odata ce reusesti sa iti marturisesti mai usor sentimentele.

 

 

Gemeni

Te inconjori de oameni care sa-ti ridice starea de spirit si care sa-ti satisfaca nevoia de aventura. Atentie! Te poti implica in relatii amoroase riscante pe care sa le regreti mai tarziu.

 

 

Rac

Te simti frustrat si descurajat din cauza criticilor celorlalti. Nu le intelegi punctul de vedere si este recomandat sa ai mai multa rabdare cu oamenii din jurul tau, mai ales cu partenerul de cuplu.

 

Leu

Esti optimist si extravagant. Nu iti iei prea multe precautii si actionezi din impuls. Atentie, totusi, sa nu iei decizii gresite in relatiile cu persoanele de sex opus. Ai tendinta sa risti si sa intri in relatii obscure.

 

 

Fecioara

Esti visator si lasi imaginatia sa lucreze cand vine vorba de relatia de cuplu. Creezi o atmosfera romantica in familie si te bucuri de clipe fierbinti alaturi de persoana iubita. Nu neglija, insa, sarcinile de la birou, caci ai lucruri importante de lamurit.

 

 

Balanta

Dorintele de natura sexuala sunt in crestere. Daca esti casatorit, vei petrece mai mult timp cu persoana iubita, iar daca esti singur, nu este exclus sa iti intalnesti jumatatea.

 

 

Scorpion

Daca esti singur, este posibil sa te intalnesti cu o persoana care sa-ti schimbe ideile despre viata. Asculti ce are de zis si simti ca este persoana potrivita pentru tine. Vrei sa-ti construiesti un viitor cu noua ta cucerire.

 

Sagetator

Incurcate sunt caile iubirii saptamana aceasta. Dorinta sexuala este la cote inalte, insa esti egoist si te gandesti mai mult la nevoile tale, decat la cele ale partenerului, ceea ce face ca interactiunile cu acesta sa fie foarte tensionate.

 

 

Capricorn

Toate relatiile sunt avantajate in aceasta saptamana, in special cele amoroase. Intalnesti oameni care te pot ajuta sa avansezi in cariera, iar veniturile in crestere iti dau mai multa libertate in viata de cuplu.

 

 

Varsator

Faci un pas matur in relatie. Ti se pare ca a venit timpul sa renunti la libertate si la unele tabieturi de dragul unei persoane cunoscute de curand. Desi iti este greu, crezi ca merita efortul sa faci aceste sacrificii in numele iubirii.

 

 

Pesti

Vorbesti foarte usor despre propriile sentimente si asculti cu sensibilitate ce spun ceilalti. Este o perioada excelenta sa vorbesti cu partenerul de cuplu despre lucruri din trecut care te framantau de mutla vreme.

Exit mobile version