Problemesex

Horoscopul sexual al saptamanii 25 septembrie – 1 octombrie. Discutii si tensiuni in cuplu pentru mai multe zodii. Scorpionii si Leii au un weekend “fierbinte”

Iata ce va rezerva astrele din punct de vedere amoros in saptamana 25 septembrie – 1 octombrie.

 

 

Berbec

Daca esti implicat intr-o relatie de cuplu, nu reusesti sa te concentrezi pe partener. Iti sta mintea la alte lucruri sau activitati care nu il vizeaza deloc. Vestea proasta este ca persoana iubita simte aceasta indepartare si pot aparea tensiuni.

 

 

Taur

Esti confuz si nu te poti concentra in nicio situatie. Pot aparea conflicte atat la birou, cat si in cuplu. Doresti sa evadezi, sa scapi de responsabilitati si tensiuni. Analizeaza ce este mai bine pentru tine si actioneaza in consecinta.

 

 

Gemeni

Esti coplesit de emotii, dar e o perioada propice sa spui ce ai pe suflet, sa nu te mai ascunzi, sa spui adevarul verde in fata, oricat de dureros ar fi el. Pot aparea rupturi in cuplu sau, dimpotriva, aceasta se poate cimenta temeinic.

 

 

Rac

Ai nevoie de mai multa onestitate in viata ta. Desi crezi ca ii pacalesti pe ceilalti, in realitate, primul pe care il minti esti tu insuti. Analizeaza-ti sentimentele, afla ce vrei cu adevarat, care sunt visele pe care vrei sa le urmezi.

 

Leu

Apare o oportunitate in care sa arati cat esti de bun, cat de mult se poate increde un om in tine. Daca esti la inceputul unei relatii, atunci este momentul prielnic sa cuceresti definitiv potentialul partener. Weekend-ul aduce focuri de artificii in dormitor.

 

 

Fecioara

Pot aparea momente in care esti confuz, dual. Partenerul de cuplu nu stie ce sa mai creada. Atmosfera de acasa este in ceata. Evita conflictele si deciziile definitive. Nu gandesti foarte limpede in aceste zile.

 

 

Balanta

Te simti iubit si apreciat. O saptamana benefica pentru relatia de cuplu, comunicarea se desfasoara in conditii optime si multe sentimente ies cu usurinta la lumina. Poate esti suficient de inspirat sa-i faci persoanei iubite o poezie de dragoste.

 

 

Scorpion

Esti spontan si pus pe fapte mari. Iti surprinzi partenerul de cuplu cu tot felul de cadouri, care mai de care mai romantice si mai dragastoase. Dar nici persoana iubita nu se lasa mai prejos. Weekend-ul este plin de surprize “fierbinti”.

 

Sagetator

Dai si primesti iubire. Esti foarte fericit si iti arati sentimentele cu mai multa usurinta decat pana acum. Traversezi o perioada armonioasa in relatia de cuplu.

 

 

Capricorn

Simti nevoia de mai multa dragoste, mai multa afectiune. Si daca nu ai parte de toate astea in relatia de cuplu te simti frustrat. Daca esti singur, intalnirea cu o persoana de sex opus iti creste pulsul si te face sa visezi din nou frumos.

 

 

Varsator

Relatia cu partenerul de cuplu este infloritoare, te simti inspirat, planuiesti o vacanta intr-un loc exotic sau macar un weekend fierbinte in doi. O saptamana benefica pentru comunicare deschisa si sincera despre tot si toate.

 

 

Pesti

Faci un pas inapoi in relatie pentru a sti exact ce vrei de la partenerul de cuplu. Pe de o parte simti ca ati trecut multe hopuri impreuna, dar pe de alta parte simti ca totul a intrat intr-o rutina dezavantajoasa. Lasa fricile de-o parte si discuta deschis despre ceea ce simti.

 

 

Exit mobile version