Problemesex

Horoscopul sexual al saptamanii 25-31 iulie

Iata  ce va rezerva astrele in saptamana 25-31 iulie 2016, din punct de vedere amoros.

 

 

Berbec

Te bucuri de o saptamana linistita de vara, iti faci ordine in ganduri si in viata si esti pregatit sa o iei din nou de la capat. Weekend-ul poate sa insemne inceperea unei noi relatii de cuplu.

 

 

Taur

Descoperi lucruri despre tine care te fac sa vezi altfel viata. Noile tranformari ale modului in care traiai pana acum aduc un plus substantial relatiei de cuplu. De-acum doar cerul este limita atunci cand iti propui un tel.

 

 

Gemeni

Ai cam neglijat in ultima vreme relatia de cuplu si vrei sa ii oferi un nou start. Partenerul este surprins de aceasta decizie, insa este alaturi de tine pentru a revigora relatia. Nu sunt excluse calatorii romantice.

 

Rac

Saptamanile ce au trecut ai fost destul de ocupat si ai avut mai putin timp pentru amor. Situatia se schimba insa, iar noptile de vara vor deveni cu adevarat fierbinti. Si nu din cauza caniculei.

 

 

Leu

Tragi din greu la serviciu toata saptamana pentru a-ti pastra weekend-ul linistit. Viata amoroasa cunoaste schimbari pozitive si devine de-a dreptul fierbinte incepand de miercuri.

 

 

Fecioara

Te simti obosit ca dupa un maraton si nu iti mai sta gandul la amor. Vestea buna este reusesti sa-ti reincarci bateriile rapid, iar de joi ai planuri mari. Weekend-ul aduce cu sine schimbari importante in cuplu.

 

Balanta

Inima ta este acasa si nu te simti deloc bine in afara familiei. Timpul petrecut departe de partenerul de cuplu te secatuieste de energie. Pentru weeekend iti faci planuri mari. Nu este exclusa o excursie intima cu partenerul de cuplu.

 

 

Scorpion

Te asteapta o saptamana de 5 stele din punct de vedere amoros. Nu este exclusa o calatorie in interes de serviciu pe care o combini perfect cu o escapada amoroasa alaturi de partenerul de cuplu. Nu-ti refuzi nicio placere, dar n-ar fi rau sa stai si cu ochii pe cardul de credit ca sa nu te indatorezi mai mult decat e nevoie.

 

 

Sagetator

Se anunta o saptamana plina de aventura pentru Sagetatorii singuri, cu intalniri fierbinti si iesiri romantice. Nativii zodiei implicati intr-o relatie de cuplu planuiesc un concediu romantic cum de mult n-au mai avut.

 

Capricorn

Simti nevoia sa te rasfeti. Vrei sa petreci mai mult timp alaturi de partenerul de cuplu, departe de problemele cotidiene. Nici nu trebuie sa astepti prea mult, caci un castig neasteptat iti poate finanta o excursie romantica.

 

 

Varsator

Se anunta o saptamana pozitiva. Nu sunt excluse si momente de analiza amanuntita a lucrurilor pe care le vrei cu adevarat. Dupa ce iti pui sentimentele in ordine ai o noua perspectiva asupra relatiei de cuplu.

 

 

Pesti

Ceva din viata ta avanseaza foarte lent, in ciuda eforturilor tale de a grabi lucrurile. Te gandesti serios daca sa renunti sau nu la aceasta situatie caci simti ca viata ta sta pe loc din cauza ei. Ai grija la decizii pentru a nu le regreta mai tarziu.

Exit mobile version