Problemesex

Horoscopul sexual al saptamanii 24-30 octombrie

Iata ce va rezerva astrele din punct de vedere amoros in saptamana 24-30 octombrie.

 

 

 

Berbec

Esti foarte dragastos si tanjesti dupa atentia persoanei iubite. Nu iti place sa stai singur, vrei sa fiti doar impreuna. Insa, daca ai probleme in cuplu, s-ar putea ca acestea sa se accentueze in urmatoarea perioada.

 

 

Taur

O saptamana benefica pentru a-ti imbunatati capitolul imagine. Poate iti schimbi look-ul, poate hotarasti sa te duci la sala etc. Indiferent ce alegi, cu siguranta vei reusi sa faci o prima impresie foarte buna, mai ales in randul persoanelor de sex opus.

 

 

Gemeni

Esti foarte angajat in relatia de cuplu si cooperezi foarte bine cu persoana iubita. Comunicarea este la nivel inalt si reusiti sa faceti planuri in ceea ce priveste organizarea unui eveniment important, poate o nunta sau un botez.

 

 

Rac

O perioada excelenta pentru a programa evenimente sociale sau intalniri de afaceri. Daca esti singur, nu este exclus ca la unele din aceste intruniri sa intalnesti o persoana care sa fie foarte potrivita pentru tine.

 

Leu

Probleme din trecut te napadesc si nu mai stii cum sa le faci fata. Emotiile sunt puternice, iar sentimentele neclare. E o perioada propice sa iti pui ordine in sentimente, sa stii exact ceea ce vrei si sa discuti deschis cu persoana pentru care inca mai simti ceva.

 

 

Fecioara

Imaginatia sexuala este la cote inalte. Visezi la punerea in practica a multor fantezii sexuale. Partenerul va fi incantat de modalitatile alese pentru a-l incita. Daca esti singur, saptamana pare propice pentru a porni in cautarea jumatatii.

 

 

Balanta

Ti-ai facut iluzii in ceea ce priveste o persoana pe care ai intalnit-o de curand si aceasta incepe sa-si piarda din „stralucirea” pe care o avea. Se pare ca nu are calitatile pe care te-ai fi asteptat sa le aiba si esti foarte dezamagit.

 

 

Scorpion

Te simti descurajat si frustrat din cauza faptului ca nu esti apreciat. Ti se pare ca faci multe, dar primesti prea putine laude pentru actiunile tale. Esti agitat si reactionezi nervos la orice observatie pe care o consideri critica.

 

Sagetator

Te bucuri de un puternic magnetism personal. Vei atrage atentia tuturor pe unde mergi, iar acest lucru iti va aduce si apreciere, si afectiune. Acorzi o atentie deosebita frumusetii si creativitatii, iar partenerul de viata va fi incantat de surprizele “artistice” pe care i le vei face.

 

 

Capricorn

Esti plin de energie si pregatit de proiecte noi. Ambitia te poarta pe culmile succesului pana cand ti se pare ca ceva te blocheaza si atunci devii foarte nervos. Atentie cum iti gestionezi furia caci s-ar putea sa o indrepti catre partenerul de cuplu.

 

 

Varsator

Apar modificari in relatia de cuplu. Ai ajuns la concluzia ca romantismul si erotismul au inceput sa paleasca si e nevoie de o revigorare a pasiunii in dormitor. Schimbarile vor fi de bun augur, iar saptamana va fi mai mult decat incitanta.

 

 

Pesti

Esti predispus unui comportament neglijent, mai putin precaut si pot aparea probleme de natura sexuala. Atentie la oamenii cu care te intalnesti si la persoanele pe care le aduci in pat. Ai tendinta sa exagerezi si sa risti inutil.

Exit mobile version