Problemesex

Horoscopul sexual al saptamanii 24-30 aprilie

Cele mai bune zodii in dormitor

Iata ce va rezerva astrele in plan amoros in saptamana 24-30 aprilie 2017.

 

 

Berbec

O perioada excelenta pentru relaxare si distractie impreuna cu partenerul de cuplu. Dupa o perioada destul de mare in care gandul ti-a stat numai la munca, a venit momentul si pentru dragoste si romantism.

 

 

Taur

Pot aparea probleme de comunicare cu partenerul de cuplu. Interpretezi gresit anumite cuvinte si te simti coplesit de situatiile stanjenitoare care pot aparea. Fa un pas inapoi si trateaza cu diplomatie fiecare neintelegere aparuta. Situatia se va remedia cu tact.

 

 

Gemeni

Esti spiritual si optimist, deschis si dispus sa incerci lucruri noi in relatia de cuplu. Petreci mai mult timp pentru punerea in practica a unor placeri personale te gandesti mai putin la sarcinile de serviciu. Visele tale sunt pe cale sa se implineasca.

 

 

Rac

Simti ca ai dat gres in relatia de cuplu si esti pregatit sa faci tot ce este nevoie pentru a pune lucrurile pe fagasul normal. Vrei sa depasesti momente de resentimente, frustrari, obstacole care te-au impiedicat sa te pui si in pielea partenerului de cuplu. Cu rabdare si diplomatie poti reusi.

 

Leu

Visezi la ziua in care tot ce ti-ai propus va deveni realitate. Esti pozitiv, deschis, expresiv si iti faci tot felul de planuri alaturi de partenerul de cuplu. Evita jumatatile de masura, fii clar, direct si onest in relatiile cu ceilalti.

 

 

Fecioara

Esti iritat si furios din cauza faptului ca ti se pare ca astepti prea mult pana cand partenerul reactioneaza la nevoile tale sau ti se pare ca persoana iubita iti forteaza mana in a face lucruri care nu-ti sunt pe plac. Indiferent care ar fi motivul, poti remedia situatia cu o discutie sincera.

 

 

Balanta

Esti instabil si plin de inhibitii. Iti este frica sa faci vreun pas in cucerirea persoanei care iti place. E timpul sa iti iei inima in dinti si sa incerci. Daca esti implicat intr-o relatie de cuplu, pot aparea situatii tensionate din cauza lipsei de comunicare.

 

 

Scorpion

Pot aparea cateva provocari in relatia de cuplu cauzate fie de gelozie, fie de interpretarea gresita a unor mesaje pe care le transmite partenerul. Daca esti o persoana calma de obicei, obstacolele pot fi minore. Daca, insa, esti mai certaret din fire, conflictele pot escalada.

 

Sagetator

O perioada propice sa-i marturisesti partenerului de cuplu fricile pe care le ai. Deschiderea fata de persoana iubita si sinceritatea te ajuta sa depasesti insecuritatile legate de drumul pe care merge relatia voastra.

 

 

Capricorn

Esti puternic atras de o persoana pe care ai cunoscut-o de curand. Vezi numai partea plina a paharului si esti pregatit sa dedici mai mult timp dragostei si romantismului. Daca au existat tensiuni in relatia de cuplu, este o perioada propice sa le rezolvi.

 

 

Varsator

Relatia de cuplu va trece prin transformari semnificative, in bine. Viata iti va oferi oportunitati care iti vor schimba modul in care privesti povestea de dragoste pe care o traiesti alaturi de partener.

 

 

Pesti

Ti se pare ca esti mai degraba coleg de camera decat partener de viata. Simti nevoia sa te reconectezi cu persoana iubita, sa petreceti mai multe clipe intime si romantice. Gandeste-te ca ati fi la inceputul relatiei si curteaza-ti din nou partenerul.

Exit mobile version