Problemesex

Horoscopul sexual al saptamanii 23-29 octombrie. Tensiuni si certuri in viata de cuplu. Weekend fierbinte pentru doua zodii

horoscop sex - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - adult-2178366_1920

Iata ce va rezerva astrele in saptamana 23-29 octombrie, la capitolul dragoste.

 

 

Berbec

O perioada propice sa iei o scurta vacanta, sa faci o calatorie de placere, sa vizitezi locuri si oameni care sa iti ridice tonusul. Relatiile cu persoanele de sex opus sunt excelente, iar – daca esti singur – sansele sa iti intalnesti jumatatea sunt foarte mari.

 

 

Taur

Esti inspiriat, imaginatia este la cote inalte, iar relatia de cuplu are de castigat de pe urma punerii in practica a nenumaratelor tale fantezii. Partenerul este mai mult decat incantat. Weekend-ul se anunta fierbinte.

 

 

Gemeni

Esti pregatit pentru noi provocari, ai vitalitate si energie. Reusesti sa duci pana la capat tot ce-ti propui, iar increderea de sine este la cote maxime. Acest lucru te pune intr-o lumina favorabila in ochii persoanelor de sex opus.

 

 

Rac

O perioada propice pentru relaxare, iesiri la teatru, la film, mers la petreceri. Simti nevoia sa petreci mai mult timp alaturi de partenerul de cuplu, sa vorbiti mai mult, sa iesiti din rutina serviciu-obligatii care au erodat intimitatea.

 

Leu

Te simti norocos si generos, vrei sa iti rasfeti partenerul de cuplu, ii faci cadouri scumpe si extravagante. Atat timp cat bugetul iti permite, nu are rost sa te ingrijorezi. Atentie, insa, sa nu te intinzi mai mult decat iti permite plapuma.

 

 

Fecioara

Esti foarte linistit si te simti bine in compania celor dragi. Simti iubirea si aprecierea lor, iar acest lucru iti da aripi in rezolvarea unor probleme din sfera profesionala. Te organizezi bine, iar in weekend iti poti planifica o iesire romantica in doi.

 

 

Balanta

Pot aparea tensiuni in viata de cuplu, conflictele pornind de la nevoile fiecaruia de a fi iubit si apreciat. Lipsa de comunicare si neimpartasirea sentimentelor duc la frustrari care degenereaza. Fiecaruia i se pare ca ofera mai mult decat primeste.

 

 

Scorpion

Te inconjori de oameni care sa-ti ridice starea de spirit si care sa-ti satisfaca nevoia crescuta de aventura. Vrei mai multa adrenalina, mai multe provocari neobisnuite, care sa te faca sa te simti liber si care sa-ti stimuleze creativitatea.

 

Sagetator

Pot aparea cateva modificari in viata profesionala, schimbari care se vor vedea mai ales in portofel. O marire de salariu sau o avansare care iti va aduce mai multi bani mai reduc din stresul care te-a indepartat de partenerul de cuplu. Din aceasta saptamana, iti dai unde verde la iubire.

 

 

Capricorn

Incurcate sunt caile iubirii saptamana aceasta. Dorinta sexuala este la cote inalte, insa esti egoist si te gandesti mai mult la nevoile tale, decat la cele ale partenerului, ceea ce face ca interactiunile dintre voi sa fie foarte tensionate. Weekend-ul poate aduce, in sfarsit, linistea de care aveti nevoie.

 

 

Varsator

Pot aparea diferente de opinie in cuplu, iar certurile pot porni de la chestiuni minore. Iti poti spune punctul de vedere, insa ai grija la tonul folosit. Nu trebuie sa ai intotdeauna dreptate si, mai ales, este foarte important sa asculti si punctul de vedere al partenerului.

 

 

Pesti

Esti tentat sa tragi concluzii pripite si sa iei decizii gresite. Evita sa iei hotarari definitive si pe care apoi sa le regreti. Nu este momentul nici sa fii sarcastic cu persoanele din jurul tau, in special cu partenerul de cuplu care s-ar putea simti lezat de cuvintele tale.

 

Exit mobile version