Problemesex

Horoscopul sexual al saptamanii 23-29 ianuarie

Iata ce va rezerva astrele la capitolul dragoste in saptamana 23-29 ianuarie.

 

Berbec

Esti certaret si nerebdator. Daca pana acum ai avut conflicte in stare latenta, este posibil ca ele sa explodeze, doar pentru ca te irita orice. Aceste confruntari pot avea, insa, efecte pozitive, cu conditia sa nu iti lasi furia sa te stapaneasca.

 

 

Taur

Relatiile de toate felurile, dar in special cele amoroase, sunt avantajate. Te simti rasfatat de partenerul de cuplu. Este o perioada propice intalnirilor, socializarii, petrecerilor sau practicarii unor hobby-uri.

 

 

Gemeni

Dorintele sexuale sunt puternice si vrei sa petreci mai mult timp alaturi de persoana iubita. Si in relatiile cu ceilalti esti cald si afectuos. Iti place sa ii ajuti si sa le faci pe plac pentru a avea liniste si armonie in jurul tau.

 

 

Rac

Emotiile te coplesesc. Oamenii pe care ii intalnesti si locurile prin care treci iti starnesc nostalgii. Te gandesti tot mai mult la cineva din trecutul tau si esti tentat sa reiei legaturile. Daca esti implicat intr-o relatie de cuplu, iti programezi un weekend romantic alaturi de partener.

 

Leu

Simti ca trebuie sa petreci mai mult timp alaturi de partenerul de cuplu si de familie. Ai nevoie de mai multa atentie din partea persoanei iubite si ceri mai multe dovezi de iubire. Daca ai avut probleme nerezolvate in cuplu, este posibil sa iasa din nou la suprafata.

 

 

Fecioara

Relatiile cu persoanele de sex opus se intensifica. Te incita o persoana pentru care simti o puternica atractie si dorinta sexuala. Atentie, insa, la comportament, intrucat exista riscul sa fii perceput ca infatuat si lipsit de orice forma de tact.

 

 

Balanta

Actionezi mai mult din instinct, manat de emotii si impulsuri, si mai putin din ratiune. Esti pasional, te porti copilareste, ceri mai multe reasigurari emotionale din partea partenerului. Incearca sa nu-l obosesti cu prea multe dovezi de dragoste.

 

 

Scorpion

Desi nu-ti sta in fire, esti mai putin competitiv si ambitios ca pana acum. Nu lasa negativismul si indisciplina sa te acapareze. Este recomandat sa-ti indrepti atentia catre activitati in care sa-ti pui in valoare creativitatea. Cere ajutorul partenerului de cuplu ca sa iesi din impas.

 

 

Sagetator

Esti inconjurat de dragoste si frumusete, te simti cald si prietenos. Relatiile sunt armonioase, in special cele de cuplu. Daca esti singur, nu este exclus sa-ti intalnesti jumatatea. S-ar putea sa fie chiar din randul prietenilor apropiati.

 

 

Capricorn

Relatiile sunt armonioase, fructuoase. Iesi in oras, te vezi cu prietenii, cunosti oameni noi care te pot ajuta in viata profesionala. Daca esti singur, iti poti intalni jumatatea, iar daca esti implicat intr-o relatie de cuplu, iti programezi un weekend fierbinte.

 

 

Varsator

Esti romantic si iti place sa flirtezi. Iti exprimi cu usurinta sentimentele. Relatiile de orice natura ar fi elemente se cimenteaza. Daca esti singur, nu sunt excluse niste intalniri pe care sa ti le programeze prietenii apropiati.

 

 

Pesti

Te bucuri de un puternic magnetism personal. Vei atrage atentia tuturor pe unde mergi, iar acest lucru iti va aduce si apreciere, si afectiune. Acorzi o atentie deosebita frumusetii si creativitatii, iar partenerul de viata va fi incantat de surprizele “artistice” pe care i le vei face.

Exit mobile version