Problemesex

Horoscopul sexual al saptamanii 22-28 iunie

Iata ce va rezerva astrele din punct de vedere amoros in saptamana 22-28 iunie.

 

Berbec

Marti, miercuri si joi sunt cele mai norocoase zile din punct de vedere amoros. Ai un calendar social incarcat, iar daca esti singur aceste iesiri pot deveni oportunitati in gasirea unui partener de cuplu. Esti ca un magnet pentru persoanele de sex opus, iar acest lucru iti creste increderea de sine. Daca esti implicat intr-o relatie de cuplu, cele mai bune zile vor fi vineri, sambata si duminica.

 

 

Taur

Ziua de luni iti dezvaluie multe oportunitati de a fi romantic. Ii trimiti mesaje siropoase partenului de cuplu. Nu este exclus nici sa faci (sau sa primesti) o cerere in casatorie. Daca esti singur, cele mai prielnice zile pentru a-ti intalni jumatatea par a fi marti, miercuri si joi. Weekend-ul se anunta “fierbinte” atat pentru cei singuri, cat si pentru cei care sunt intr-o relatie.

 

 

Gemeni

Iti faci planuri romantice pentru toata saptamana, insa, ca de obicei, socoteala de-acasa nu se potriveste cu cea din targ. Planurile iti pot fi date peste cap de chestiuni legate de job. Nu strica sa fii putin mai flexibil si sa nu renunti imediat la ce ti-ai propus. Cu putina concentrare si aranjare a prioritatilor le poti rezolva pe toate. Weekend-ul poate aduce o cerere in casatorie. Este recomandat sa nu te grabesti.

 

 

Rac

Incepi saptamana in forta. Inca de luni flirtezi cu o persoana pe care ai cunoscut-o la o iesire “plictisitoare” cu prietenii. Zilele ce vor urma vor fi pline de tatonari. Daca esti implicat intr-o relatie de cuplu, pot aparea cativa nori in viata voastra. Este recomandat sa cereti sfatul apropiatilor in cazul in care nu puteti rezolva singuri situatia.

 

Leu

Oportunitatile din departamentul” dragoste sunt multiple, asa ca fii pregatit. Daca esti singur, un prieten apropiat iti poate face cunostinta cu o persoana pe care o vei indragi din prima clipa, iar relatia va evolua rapid. Daca esti “cuplat” te vei bucura de momente romantice alaturi de partener, fie ca veti pleca undeva, fie ca e vorba de cateva iesiri in oras. Urmeaza-ti instinctul.

 

 

Fecioara

Te bucuri de multa energie si iti planifici cu grija toate iesirile. Chiar daca nu esti interesat de gasirea sufletului pereche, tot ai cateva intalniri fierbinti. Daca esti implicat intr-o relatie de cuplu, atentie la capitolul “comunicare”. Cheia nu este doar sa vorbesti, ci sa stii sa asculti. Asculta-ti partenerul si afla ce are pe suflet.

 

Balanta

Saptamana se anunta fierbinte pentru Balante, mai ales marti, miercuri si joi. Nici nu trebuie sa depui un efort prea mare in cucerirea partenerului, din doua vorbe a ajuns in patul tau. Acelasi lucru este valabil si pentru Balantele implicate intr-o relatie de cuplu. Cateva cuvinte de amor si iti faci partenerul sa “ia foc”. Weekend-ul il rezervi in exclusivitate dragostei.

 

 

Scorpion

Vei avea o saptamana plina de evenimente, asa ca fii pregatit pentru ele. Ai nevoie si de odihna pentru a fi in fiecare zi fresh si radiant. Atat timp cat esti in cea mai buna forma, persoanele de sex opus vor avea ochi doar pentru tine. Pentru Scorpionii cuplati, cele mai bune zile se anunta a fi marti si joi. Duminica pot aparea cativa nori in relatie. Cu diplomatie ii poti indeparta.

 

Sagetator

Calitatile tale de superstar vor atrage persoanele de sex opus. Toata lumea te iubeste, iar zilele de marti, miercuri si joi vor fi pline. Daca si tu ai pus ochii pe cineva, sunt sanse mari sa se concretizeze o relatie. Daca esti implicat intr-o relatie de cuplu, tot ce iti doresti va fi indeplinit de partener. Nu trebuie decat sa-i spui, ce-ti doresti.

 

 

Capricorn

Esti foarte organizat si impletesti cu brio activitatile de la job si cele din viata personala. Este o perioada a cautarilor, a tatonarilor, a cunoasterii. Vrei sa afli cat mai multe despre tine si despre partenerul de cuplu. Te concentrezi ca fiecare efort pe care il depui sa se transforme in ceva palpabil. Daca prima parte a saptamanii este dedicata job-ului, weekendul este in totalitate romantic.

 

Varsator

Intalnirea cu o persoana pe care o considerai nesemnificativa din punct de vedere amoros iti starneste brusc interesul. Esti pregatit sa mergi mai departe si sa o cunosti mai bine, chiar cu riscul ca situatia sa devina complicata. Weekend-ul este rezervat iubirii, mai ales pentru persoanele implicate intr-o relatie de cuplu.

 

 

Pesti

Dragostea isi face loc usor-usor in inima ta. Persoana pe care ai cunoscut-o de curand te copleseste cu atentie si stie cum sa te ia. Esti deschis tuturor posibilitatilor si nu vrei sa te impotrivesti. Te lasi purtat de val. Pestii care sunt implicati intr-o relatie stabila pot avea cateva zile tulburi cauzate de faptul ca sunt prea critici cu ei insisi si cu cei din jur.

 

Exit mobile version