Problemesex

Horoscopul sexual al saptamanii 22-28 august

Iata ce va rezerva astrele din punct de vedere amoros in saptamana 22-28 august 2016.

 

 

Berbec

Dorintele sexuale sunt puternice si vrei sa petreci mai mult timp alaturi de persoana iubita. Si in relatiile cu ceilalti esti cald si afectuos. Iti place sa ii ajuti si sa le faci pe plac pentru a avea liniste si armonie in jurul tau.

 

 

Taur

Nu vrei sa asculti si parerile celorlalti si te ghidezi numai dupa propriile dorinte. Este timpul sa faci ce-ti spune inima, sa preiei initiativa, fara sa fii, insa, arogant. Deciziile in ceea ce priveste viitorul relatiei sunt favorizate.

 

 

Gemeni

Iti indrepti atentia catre relatia de cuplu, pe care ai neglijat-o in ultima vreme. Cooperezi cu partenerul si puneti impreuna la cale viitorul. Nu este exclusa mutarea intr-o casa noua sau reamenajari interioare. Cuibusorul de nebunii se innoieste.

 

Rac

Esti foarte dragastos si tanjesti dupa atentia persoanei iubite. Nu iti place sa stai singur, vrei sa fiti doar impreuna. Daca esti singur, nu este exclus sa intalnesti o persoana care sa-ti starneasca pofta de aventura.  Mintea deschisa si flexibililitatea dau nastere la o multime de oportunitati amoroase.

 

 

Leu

Iti impartasesti ideile si preocuparile spirituale cu partenerul de viata. Esti in perfect acord cu persoana iubita, ceea ce va apropie si mai mult. Comunicarea deschisa si sincera deschide poarta pentru o noua etapa a relatiei amoroase.

 

 

Fecioara

Dorintele sexuale sunt puternice, dar si in relatiile cu ceilalti esti cald si afectuos. Iti place sa ii ajuti si sa le faci pe plac pentru a avea liniste si armonie in jurul tau. Iti exprimi dragostea in mod artistic si creativ.

 

Balanta

Dorinta de a fi cu cineva este destul de puternica. Nu este exclus sa incepi o idila cu o persoana cu care faci cunostinta acum sau cu cineva din trecutul tau care isi doreste sa reinnoade relatia. Sau poate chiar tu esti cel care face primul pas.

 

 

Scorpion

Esti mai sensibil la nevoile celorlalti. Esti generos cu partenerul de cuplu si vrei sa ii acorzi mai multa atentie decat pana cum. Weekend-ul se anunta fierbinte, caci faptele bune vor fi rasplatite pe masura.

 

 

Sagetator

Pui in practica mai multe idei pentru a cuceri o persoana de sex opus. Esti activ si creativ, iar sansele sa reusesti sunt foarte mari. O saptamana bogata din punct de vedere amoros. Bucura-te de ea!

 

Capricorn

Esti dragastos si nu vrei decat sa te bucuri de prezenta persoanei iubite. Singuratatea nu este pentru tine. Comunici deschis si iti arati sentimentele cu usurinta. O saptamana excelenta pentru viata de cuplu.

 

 

Varsator

Esti sensibil la nevoile celorlalti si cauti sa le descoperi frumusetea sufletului. Procedand astfel nu e exclus sa gasesti pe cineva care sa ti se potriveasca manusa. Valorile spirituale sunt mult mai importante pentru tine in acest moment decat cele materiale.

 

 

Pesti

Traversezi o perioada placuta, armonioasa, de reconectare cu partenerul de cuplu. Nu este exclusa o calatorie intr-un loc retras, la munte sau poate pe o plaja virgina, unde nimic sa nu va tulbure linistea.

 

Exit mobile version