Problemesex

Horoscopul sexual al saptamanii 21-27 noiembrie

Iata ce va rezerva astrele din punct de vedere amoros in aptamana 21-27 noiembrie 2016.

 

 

Berbec

O saptamana relaxanta in familie, va faceti toate poftele si traiti in armonie. Daca esti singur poti fi influentat in alegerile tale de indicatiile unei persoane apropiate.

 

 

Taur

Astrele favorizeaza in aceasta saptamana relatiile de toate tipurile. Esti afectuos si raspunzi dragastos la gesturile persoanelor de langa tine. Daca esti singur, exista sanse sa incepi o idila noua.

 

 

Gemeni

Dai si primesti iubire. Esti foarte fericit si iti arati sentimentele cu mai multa usurinta decat pana acum. Traversezi o perioada armonioasa in relatia de cuplu.

 

 

Rac

Lucrurile iti sunt clare acum. Este o perioada propice pentru decizii importante pe care le-ai tot amanat. Comunicarea in cuplu se imbunatateste si iti vei gasi cuvintele potrivite pentru a-ti exprima sentimentele si gandurile.

 

Leu

Esti impulsiv, dar afectuos si iti place sa flirtezi. Esti parca neobosit si nu ratezi niciun prilej sa te distrezi. O persoana de sex opus intra in anturajul tau si este foarte posibil sa-ti faca ochi dulci. Tie nu-ti displace ideea, dimpotriva!

 

 

Fecioara

Esti destul de critic si poti sa ranesti pe cineva cu cuvintele tale. Nu este exclus sa apara dispute in cuplu din pricina banilor. Daca vrei sa te apuci de vreo dieta, acum este momentul propice.

 

 

Balanta

Iei in calcul cateva modificari in interiorul casei (zugravesti, schimbi mobila). Ti se pare ca ce ai acum nu te mai reprezinta. Partenerul de cuplu te sustine in acest demers.

 

 

Scorpion

Saptamana debuteaza cu cateva mici contre cu partenerul de cuplu. Nu trebuie sa ai intotdeauna dreptate. Foloseste-ti sarmul pentru a “inmuia” inima persoanei iubite. Weekend-ul aduce cu sine si “impacarea”.

 

 

Sagetator

Incepi saptamana in forta, vrei sa termini tot ce mai ai de facut la job, pentru a-ti elibera sfarsitul de saptamana. Vrei sa pleci impreuna cu persoana iubita si sa arati cine este Regele/Regina. Nu e loc de timiditate in weekend.

 

 

Capricorn

Esti mai stresat decat de obicei si intri in conflict cu mai toata lumea din jurul tau. Te contrazici pe orice subiect si iti consumi energia inutil. Disputele te epuizeaza si iti scad puterea de concentrare.

 

 

Varsator

Te folosesti de farmecul personal si de simtul umorului pentru a cuceri persoanele de sex opus. Esti creativ si iti indrepti atentia spre literatura, poezie, iar cu ele ajungi imediat la inima persoanei pe care vrei sa o cuceresti.

 

 

Pesti

Esti in alerta si parca mergi pe varfuri ca sa nu deranjezi lumea. Incerci sa eviti conflictele caci simti ca nu mai ai energie pentru a te contrazice cu cineva. In cuplu esti la fel de tacut si incerci sa faci fata eventualelor iesiri nervoase ale partenerului.

Exit mobile version