Problemesex

Horoscopul sexual al saptamanii 21-27 august. Critici, atasamente din trecut, suferinta. Care sunt zodiile pe cale sa-si gaseasc jumatatea!

femei sexy - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - woman-2139001_1920

Iata ce va rezerva astrele in perioada 21-17 august 2017, la capitolul dragoste.

 

 

Berbec

Simti ca te invarti in cerc si ca nu primesti ceea ce meriti. Partenerul de cuplu pare sa fie si el intr-o pana de inspiratie. Este nevoie de mai multa comunicare in cuplu pentru a depasi acest hop. Lucrurile par sa se indrepte spre finalul saptamanii.

 

 

Taur

Saptamana incepe bizar, te simti stingher si ti se pare ca nimeni nu te intelege. Duci dorul unei conversatii cu partenerul de cuplu, in care sa puneti tara la cale. Vorbeste deschis cu partenerul de cuplu si explica-i care sunt nevoile tale.

 

 

Gemeni

Cand te gandeai ca nimic nu se mai poate schimba, in viata ta poate aparea o persoana de sex opus care sa iti intoarca lumea pe dos. Zambetul cuceritor te va face sa uiti de relatiile trecute si sa fii gata sa o iei de la capat.

 

 

Rac

Daca ti-ai stabilit o intalnire pentru luni sau marti, este posibil sa se lege o idila. Esti visator si romantic si speri ca noua relatie sa-ti aduca implinirea la care visezi de multa vreme. Nimic nu pare sa-ti tulbure optimismul.

 

Leu

Iti asumi niste riscuri luni sau marti, dar vestea buna este ca ai si de castigat. Daca spui ce ai pe suflet cu deschidere si sinceritate, parteneul de cuplu poate intelege frustrarile pe care le-ai acumulat in ultima perioada. Weekend-ul aduce linistea la care sperai.

 

 

Fecioara

Ai tendinta de a fi critic, iar persoana iubita se poate simti descurajata de modul in care abordezi problema. Nu strica putina diplomatie, astfel incat critica sa fie constructiva si relatia sa nu aiba de suferit. Dragostea nu este favorizata de astre in aceasta saptamana.

 

 

Balanta

Saptamana incepe promitator. Partenerul de cuplu iti face o surpriza romantica si este posibil sa plecati intr-o calatorie. Fotografii, dragoste, amor. Te simti rasfatat si iubit si lasi deoparte toate frustrarile cotidiene.

 

 

Scorpion

O persoana de sex opus intra in viata ta cu multe bagaje din trecut. Desi esti obosit din relatiile trecute, esti dispus sa incerci din nou sa alini suferinta cuiva si in acelasi timp sa-ti alini si tu sufletul. Weekend-ul aduce discutii despre trecut.

 

Sagetator

Intalnesti oameni noi care te pot aduce mai aproape de jumatatea visurilor tale. O persoana din anturajul tau, nu este exclus chiar din randul celor cunoscuti de curand, sa-si declare sentimentele pe care le are pentru tine.

 

 

Capricorn

Toate planurile pe care ti le-ai facut in trecut incep sa se rezolve unul cate unul. Frustrarile aparute dispar incet-incet dupa discutii pe care le porti sincer si deschis cu partenerul de cuplu. Daca esti singur, sansele sa-ti intalnesti jumatatea sunt destul de mari.

 

 

Varsator

Incepe o noua etapa in viata ta, esti pregatit sa faci loc dragostei si romantismului. Pana acum te-ai inchis in tine, dar simti ca a venit vremea sa-ti arati sentimentele, sa fii deschis si sa descoperi ce ar putea sa-ti placa la oamenii de langa tine.

 

 

Pesti

Este timpul sa acorzi mai multa atentie sufletului tau, sa analizezi ce iti place cu adevarat si ce nu. E nevoie sa fii onest, altfel nu vei putea sa fii fericit in dragoste. Nu poti pretinde altora sentimente profunde daca tu nu esti sigur de ale tale.

Exit mobile version