Problemesex

Horoscopul sexual al saptamanii 20-26 noiembrie. Obstacole in amor, frustrari, discutii si decizii finale! Afla previziunile pentru zodia ta

Iata ce va rezerva astrele in saptamana 20-26 noiembrie 2017.

 

 

Berbec

Esti inclinat sa vorbesti cu ceilalti despre sentimentele tale cele mai ascunse, despre trecutul tau si multe alte subiecte personale. Simti ca prietenia cu o persoana de sex opus este pe cale sa se transforme intr-o poveste romantica si atunci te destainui pentru intarirea relatiei.

 

 

Taur

Esti hotarat sa te bazezi numai pe tine insuti si pe propriile resurse. Desi ai putea intalni mai multe obstacole, ai fost inselat de mai multe ori si ai tendinta de fi frustrat. Este recomandat sa ai rabdare si sa nu te descurajezi.

 

 

Gemeni

Obligatiile si responsabilitatile de la birou te solicita mai mult decat ai vrea, iar viata de cuplu ar putea avea de suferit. Incearca sa vorbesti deschis cu partenerul si sa te bazezi pe sustinerea lui. Altfel iti va fi destul de greu sa faci fata.

 

 

Rac

Simti nevoia de mai multa apropiere, mai multa dragoste. Iti indrepti atentia spre viata de familie, lasand cariera pe planul doi. Discuti sincer si deschis despre problemele aparute in ultima vreme si  pe care le-ai tot evitat.

 

Leu

Esti sentimental si nostalgic, nu reusesti sa te concentrezi pe ce ai de facut si nu ai deloc energie. Dar mintea este foarte activa si iti creezi scenarii amoroase extravagante. Totul e sa vrei sa le si pui in practica.

 

 

Fecioara

Desi esti o persoana foarte practica si pragmatica, incepi sa te lasi pe mana destinului. Joci la loto pentru ca simti ca ai sanse de castig, risti in speculatii pentru ca ai impresia ca acum este momentul tau. Daca esti singur, vei fi la fel de aventuros si in gasirea unui posibil partener.

 

 

Balanta

Te bucuri de satisfactie emotionala si armonie in familie, lucruri care ti-au lipsit mult in ultima vreme. Munca te-a tinut departe de familie si de linistea pe care o gasesti in sanul ei. Timpul petrecut in familie iti va reincarca bateriile din punct de vedere emotional.

 

 

Scorpion

Simti nevoia de mai multa siguranta in viata de familie si nu este exclus sa ai discutii serioase cu un membru al acesteia. Relatia de cuplu ar putea avea de suferit de pe urma unei pierderi financiare.

 

Sagetator

Esti impulsiv si pasional, actionezi asa cum iti dicteaza instinctul, emotiile si nu iti asculti mintea. De aceea, poti fi considerat copilaros. Insa esti cat se poate de natural si creativ, iar partenerul de cuplu va fi incantat.

 

 

Capricorn

Ai o viziune legata de cum ar trebui sa arate viata ta de familie si pornesti in atingerea scopului. Daca esti singur iti asumi riscul de a te intalni cu mai multe persoane, chiar daca unele sunt nepotrivite pentru tine. Daca esti implicat intr-o relatie, vei discuta sincer despre ce iti doresti cu adevarat.

 

 

Varsator

Esti dragastos si afectuos cu familia, in special cu copiii. Iti place sa fii inconjurat de oameni dragi, nu este exclus sa dai mai multe petreceri sau sa mergi mai multe reuniuni de familie.

 

 

Pesti

Dorinta de a socializa, de a fi prietenos sau iubit poate interfera cu necesitatea de a te ocupa de job-ul tau intr-o maniera profestionista. Ca sa le impaci pe toate cu succes, ar trebui sa-ti programezi timpul in cel mai minutios mod.

Exit mobile version