Problemesex

Horoscopul sexual al saptamanii 20-26 februarie

Iata ce va rezerva astrele din punct de vedere amoros in saptamana 20-26 februarie.

 

 

 

Berbec

Esti nostalgic si emotional. Vorbesti cu partenerul despre inceputurile voastre, ii scrii scrisori de dragoste sau mesaje dragastoase. Este o perioada propice pentru a-ti arata dragostea.

 

 

Taur

Te simti mai putin ambitios in ceea ce priveste lucrurile materiale si iti doresti mai multa armonie in viata ta. Scoti la iveala laturi artistice ale personalitatii tale si dedici mai mult timp unor hobby-uri comune cu partenerul de cuplu.

 

 

Gemeni

Incepi sa vezi viata intru cu totul alt mod decat pana acum. Ai hotarat sa-ti spui punctul de vedere, sa-ti asculti inima si sa-ti urmezi pasiunile, fara sa te simti egoist. In dragoste, ai hotarat sa daruiesti iubire inainte de a pretinde de la partener.

 

 

Rac

Intri intr-o perioada de reflectie, incerci sa-ti pui ordine in viata si in sentimente. Te gandesti la alegerile facute si la ceea ce a fost gresit sau bun in ceea ce ai facut pana acum. Hotarasti ca este timpul sa petreci mai mult timp alaturi de partenerul de cuplu.

 

Leu

Au loc evenimente care iti arata ca e nevoie de schimbare in modul in care se desfasoara viata de familie. Pui pe planul doi orice alta actiune ce n-are legatura cu timpul petrecut alaturi de partenerul de cuplu.

 

 

Fecioara

Simti nevoia de mai multa independenta financiara si faci eforturi sa reusesti in cariera. Ti se pare ca vei putea sa faci mai multe in plan personal daca reusesti sa ai mai multi bani. Vrei sa-ti rasfeti partenerul de cuplu.

 

 

Balanta

Ti se pare ca esti in competitie pentru inima persoanei pe care o iubesti. Daca vrei sa o cuceresti, gelozia nu e cuvantul-cheie, ci sarmul. Foloseste-te de punctele tale forte pentru a iesi “invingator”.

 

 

Scorpion

Traversezi o perioada critica, in care viata de familie este data peste cap de o problema de natura financiara. Ai nevoia de sustinerea partenerului de cuplu si elementul care te poate ajuta sa depasesti aceasta situatie este comunicarea sincera.

 

Sagetator

Te bucuri de energie si vitalitate si faci tot posibilul sa iti rasfeti partenerul de cuplu. Programezi mai multe iesiri in oras, esti sarmant si cuceritor. Atentia pe care o acorzi persoanei iubite este de bun augur caci amandoi va relaxati si sunteti mai deschisi.

 

 

Capricorn

Comunici cu mai multa sinceritate sentimentele. Te bazezi pe simtul umorului ca sa aduci armonie in viata de cuplu. Te eliberezi de inhibitii, esti mai spontan si mai deschis. In dormitor se anunta scantei

 

 

Varsator

Te nemultumeste ceva, esti destul de critic si pot aparea situatii tensionate in relatia de cuplu. Este recomandat sa nu iei decizii definitive caci poti regreta mai tarziu.

 

 

Pesti

Esti sensibil la nevoile celorlalti si esti pregatit oricand sa-i ajuti. Nu neglija, insa, viata de familie si timpul petrecut in doi.

Exit mobile version