Problemesex

Horoscopul sexual al saptamanii 19-25 septembrie

Iata ce va rezerva astrele din punct de vedere amoros in saptamana 19-25 septembrie.

 

 

Berbec

Emotii puternice, atat pozitive, cat si negative, te coplesesc. Ceri foarte mult de la oamenii de langa tine, tocmai pentru a-ti neutraliza temerile, nelinistile si resentimentele. Daca esti singur, o persoana pe care ai cunoscut-o de curand iti „invadeaza” gandurile.

 

 

Taur

Traversezi o perioada in care iti pui la incercare autocontrolul, in care te analizezi si iti faci ordine in ganduri. Ti se recomanda sa nu fii prea aspru cu tine insuti, dar nici cu ceilalti din jurul tau, mai ales cu persoana iubita.

 

 

Gemeni

Relatia de cuplu va cunoaste cateva hopuri. Energia sexuala ti se schimba, esti mai precaut in relatia cu partenerul de cuplu, iar aceste modificari devin motivul discutiilor aprinse cu partenerul de viata.

 

Rac

Te bucuri de un puternic magnetism personal. Vei atrage atentia tuturor pe unde mergi, iar acest lucru iti va aduce si apreciere, si afectiune. Acorzi o atentie deosebita frumusetii si creativitatii, iar partenerul de viata va fi incantat de surprizele “artistice” pe care i le vei face.

 

 

Leu

O saptamana presarata cu conflicte de toate felurile cauzate de nerabdarea ta in a obtine lucruri. Lumea nu este obligata sa-ti faca pe plac si ar trebui sa accepti acest lucru si sa dai dovada de diplomatie si intelegere.

 

 

Fecioara

Prieteniile si relatiile amoroase sunt favorizate, pe masura ce esti deschis, afectuos, cald, sensibil la gesturile afective ale celorlalti. Pentru tine nu este de ajuns sa simti iubirea, la nivel declarativ, vrei sa exprimentezi si latura ei fizica. Cei singuri pot avea oportunitatea unei noi povesti de dragoste.

Balanta

Imaginatia ta este la cote inalte. Iti axezi prioritatile catre obtinerea de informatii in zona ta de interes si care sa-ti hraneasca idealismul. Cum atentia ta este mai mult pe zona profesionala, viata amoroasa intra intr-un con de umbra.

 

 

Scorpion

Esti nervos si agresiv si ataci orice persoana ti se pare ca sta in calea fericirii tale. Egoul este la cote inalte si ai tendinta sa iti fortezi propriile limite pana aproape de epuizare. Relatia de cuplu poate fi si ea tensionata din cauza cerintelor prea mari pe care le impui.

 

 

Sagetator

Vitalitatea si curajul sunt la cote inalte, esti pregatit sa accepti provocari noi. Energia de care dai dovada o indrepti catre rezolvarea unor noi proiecte de ordin profesional. Din fericire, efortul iti aduce castiguri materiale pe care le pui apoi in slujba cuplului.

 

Capricorn

Actionezi mai mult din instinct, manat de emotii si impulsuri, si mai putin din ratiune. Esti pasional, te porti copilareste, ceri mai multe reasigurari emotionale din partea partenerului. Incearca sa nu-l obosesti cu prea multe dovezi de dragoste.

 

 

Varsator

Este o perioada propice sa-ti declari deschis sentimentele, ingrijorarile cu privire la viata profesionala. Comunicarea cu partenerul de cuplu te poate ajuta sa intelegi ce ai putea face la birou pentru a-ti clarifica situatia.

 

 

Pesti

O perioada propice reflectarii si punerii in ordine a sentimentelor, a plusurilor si a minusurilor relatiei de cuplu. Umorul si optimismul te ajuta sa depasesti anumitele obstacole intalnite atat in viata profesionala, cat si in viata personala.

 

 

Exit mobile version