Problemesex

Horoscopul sexual al saptamanii 19-25 iunie

curiozitati despre sex

 Iata ce va rezerva astrele din punct de vedere amoros in saptamana 19-25 iunie 2017.

 

Berbec

A venit momentul sa faci acel ceva pe care il amani de atat de multa vreme. S-ar putea sa te simti descurajat, confuz, insa cu cat amani mai mult, cu atat mai greu va fi pentru tine. Trebuie sa ai curajul sa rezolvi aceasta problema.

 

 

Taur

Schimbari in relatia de cuplu care iti vor oferi o noua perspectiva in exprimarea de sine. Indiferent de schimbarile care se vor petrece, acestea nu vor fi bruste si iti vor lasa timpul necesar sa te obisnuiesti.

 

 

Gemeni

Te bucuri de energie si vitalitate, esti pregatit sa accepti provocari de care pana acum te fereai. Increderea de sine este la cote inalte, ai curajul sa actionezi si sa mergi mai departe indiferent de rezultat.

 

 

Rac

Nu este indicat sa iei nicio decizie in ceea ce priveste relatia de cuplu. Traversezi o perioada confuza in care ai tendinta sa exagerezi lucrurile. Comunicarea se afla si ea pe cea mai de jos treapta posibila.

 

Leu

O saptamana frumoasa, fara evenimente glorioase, insa bucuriile mici sunt cele care fac viata frumoasa. Comunici bine cu partenerul de cuplu, petreceti timp impreuna si cimentezi putin cate putin relatia.

 

 

Fecioara

Munca sau angajamentele care aduc bani in cont interfereaza cu timpul pe care il petreci cu partenerul de cuplu. Acest lucru poate sa nemultumeasca persoana iubita. Urmareste semnalele pe care ti le trimite si incearca sa-ti ajustezi programul.

 

 

Balanta

Traiesti totul la intensitate maxima. Din punct de vedere amoros esti inventiv si ingenios. Te bucuri de o energie debordanta, iar partenerul de cuplu nu poate fi decat incantat de momentele speciale pe care le petreceti impreuna.

 

 

Scorpion

Esti disciplinat, te concentrezi cu realism asupra relatiei de cuplu. Analizezi ce ai de facut pentru a rezolva eventualele disensiuni, esti pregatit sa faci tot ce iti sta in putinta pentru a-ti rasfata partenerul.

 

Sagetator

Vor aparea discutii pe teme diverse, de la bani si securitate materiala, la cine se ocupa de copii sau treburile gospodaresti. In cazul in care te intelegi bine cu partenerul de cuplu, aceste probleme se vor rezolva de la sine. Daca nu, ruptura s-ar putea accentua.

 

 

Capricorn

Simti o nevoie acuta de libertate si aventura, vrei sa petreci mai mult timp impreuna cu partenerul, fara sa-ti faci griji despre bani sau despre locul de munca. Esti tentat sa actionezi la impuls si sa evadezi.

 

 

Varsator

O perioada armonioasa, in care te bucuri de energie si emotii pozitive. Iti exprimi mai usor sentimentele, esti spontan si direct, stii ce sa spui, cum sa spui ca sa ii transmiti partenerului ceea ce simti.

 

 

Pesti

O perioada propice sa spui ceea ce ai pe suflet, sa iti impartasesti nevoile, dorintele, sa recunosti sincer ce te supara si ce ar trebui facut ca relatia de cuplu sa fie salvata. Incearca sa nu ascunzi nimic, viitorul relatiei depinde de asta.

Exit mobile version