Problemesex

Horoscopul sexual al saptamanii 18-24 septembrie. Neintelegeri in cuplu, posibile despartiri. Ce zodii trebuie sa fie precaute

Cat trebuie sa stai singur

Iata ce va rezerva astrele din punct de vedere amoros in saptamana 18-24 septembrie 2017.

 

 

 

Berbec

Pot aparea neintelegeri in cuplu din cauza faptului ca aveti gusturi diferite si nu reusiti sa va intelegeti reciproc. Aveti pareri diferite despre ce inseamna sa fii iubit si sa-ti arati dragostea. Spune deschis ce ai pe suflet si evita ocolisurile.

 

 

Taur

Atmosfera bizara, cu sentimente contrarii. Nu stii daca sa ai incredere sau nu intr-un om pe care l-ai cunoscut de curand. Esti tentat sa incerci, dar nici n-ai vrea sa te “arzi”. Evita deciziile definitive si fii precaut.

 

 

Gemeni

Esti prietenos si sociabil, relatiile sunt favorizate, indiferent de tipul lor: de prietenie, de cooperare sau amoroase. Esti cald si generos, iar bunatatea iti va fi rasplatita. Daca esti singur, nu este exclusa o noua poveste de dragoste, care sa-ti aduca satisfactii majore.

 

 

Rac

Simti nevoia de mai multa dragoste, mai multa afectiune. Si daca nu ai parte de toate astea in relatia de cuplu te simti frustrat. Spune ce ai pe suflet pentru ca partenerul sa-ti stie nevoile si sa actioneze in consecinta. Altfel pot aparea tensiuni.

 

Leu

Esti spontan si dornic sa incepi lucruri noi. Te asteapta surprize interesante, mai ales spre sfarsitul saptamanii. Lucrurile sunt si mai “fierbinti” daca esti singur. Sansele sa-ti intalnesti jumatatea sunt foarte mari.

 

 

Fecioara

Iti folosesti imaginatia pentru a-ti stimula placerile. Poate te apuci sa scrii un cantec de dragoste, inspirat de persoana iubita sau poate faceti impreuna un plan pentru o vacanta exotica in doi. Sau poate va uitati impreuna la un film care sa va trezeasca spiritul de aventura.

 

 

Balanta

Te inchizi in tine, vrei sa iti analizezi viata si sa hotarasti in ce directie sa o apuci. Esti pregatit pentru un nou inceput, chiar daca acest lucru presupune finalul unei relatii. Deciziile in ceea ce priveste casa si familia sunt favorizate in aceasta saptamana.

 

 

Scorpion

O saptamana speciala, cu sentimente puternice. Cand iesi cu partenerul de cuplu sunteti admirati si chiar invidiati. Daca esti singur, atragi cu usurinta privirile persoanelor de sex opus. Esti pregatit pentru o noua relatie? Acum este momentul prielnic sa actionezi!

 

Sagetator

Te inconjori de oameni care sa-ti ridice starea de spirit si care sa-ti satisfaca nevoia crescuta de aventura. Vrei mai multa adrenalina, mai multe provocari neobisnuite, care sa te faca sa te simti liber si care sa-ti stimuleze creativitatea.

 

 

Capricorn

Relatia de cuplu redevine armonioasa. Dupa ce ati pus lucrurile la punct vi se pare mult mai usor sa intelegi punctul celuilalt de vedere. Desi aveti agende individuale, ati gasit punctele comune in care sa va intalniti. Nu este exclus sa programati data nuntii sau macar a unei logodne.

 

 

Varsator

Ai renuntat la tendintele agresive , cel putin pentru o vreme, si esti gata sa accepti si punctul celorlalti de vedere. Esti mai putin critic, mai putin rigid si observi ca ai mai multe de castigat astfel, mai ales in relatia de cuplu.

 

Pesti

Esti tanar si nelinistit, iti doresti ceva nou, mai mult sau mai putin riscant. Te inscrii cu partenerul la cursuri de dans sau vrei sa inveti sa mergi pe role sau patine. Crezi ca noile provocari va vor aduce mai aproape si vor aduce cateva condimente in relatia de cuplu.

Exit mobile version