Problemesex

Horoscopul sexual al saptamanii 18-24 iulie

Iata care sunt previziunile astrale din punct de vedere amoros in saptamana 18-24 iulie 2016.

 

 

Berbec

O discutie importanta cu o persoana de sex opus care candva ti-a fost aproape iti starneste nostalgii. Iti amintesti de vremurile cand petreceati timp impreuna si simti nevoia sa stai mai aproape de ea.

 

 

Taur

Te folosesti de puterea ta pentru a-i domina pe ceilalti. Micul dictator din tine iese la suprafata, insa asta inseamna si ca generezi situatii tensionate care pot duce la certuri in cuplu. Incearca sa renunti la posesivitate. Nu este deloc sanatoasa in relatii.

 

 

Gemeni

Au loc schimbari benefice in cariera ta. Fie primesti o noua oferta de munca, fie o promovare, fie largirea unui contract sau marirea salariului. Indiferent de circumstante, viata de cuplu va cunoaste o imbunatatire substantiala, caci problema banilor nu te mai apasa.

 

Rac

Nu mai vrei limite in relatia de cuplu si vrei sa evadezi. Cauti libertatea, spontaneitatea si cu putina rabdare si discutii sincere si deschise cu partenerul de cuplu le poti obtine. Nu trebuie neaparat sa te desparti de cineva ca sa ai ceea ce vrei.

 

 

Leu

Esti foarte dragastos si tanjesti dupa atentia persoanei iubite. Nu iti place sa stai singur, vrei sa fiti doar impreuna. Daca ai probleme in cuplu, s-ar putea ca ele sa se accentueze in aceasta perioada.

 

 

Fecioara

Te bucuri de multa energie in aceasta perioada si accepti cu placere si entuziasm toate provocarile care iti apa in cale. Atitudinea pozitiva de care dai dovada te face sa reusesti tot ce iti propui. Schimbari majore au loc si in dormitorul conjugal.

 

 

Balanta

Esti impulsiv, dar afectuos si iti place sa flirtezi. Esti parca neobosit si nu ratezi niciun prilej sa te distrezi. O persoana de sex opus intra in anturajul tau si este foarte posibil sa-ti faca ochi dulci. Tie nu-ti displace ideea, dimpotriva!

 

 

Scorpion

Esti deschis si iti impartasesti cu usurinta sentimentele. Stabilesti noi tinte alaturi de partenerul de cuplu si porniti impreuna pe drumul realizarii lor. Noua atitudine iti poate aduce castiguri materiale prin prisma meseriei.

 

 

Sagetator

Nivelul energiei incepe sa-ti scada si nu sunt excluse ceva probleme de sanatate. Este recomandat sa nu te neglijezi, nu iti forta limitele si evita situatiile stresante. Cere ajutorul partenerului de cuplu daca te confrunti cu probleme, indiferent de natura lor.

 

Capricorn

Te folosesti de farmecul personal si de simtul umorului pentru a cuceri persoanele de sex opus. Esti creativ si iti indrepti atentia spre literatura, poezie, iar cu ele ajungi imediat la inima persoanei pe care vrei sa o cuceresti.

 

 

Varsator

Iei decizii importante si iti faci planuri pe termen lung. Te inconjori de oameni care te pot ajuta atat pe plan profesional, cat si personal. Dupa cei iti pui in ordine cariera, ai vrea sa-ti stabilizezi si viata amoroasa aflata acum in deriva.

 

 

Pesti

Esti in alerta si parca mergi pe varfuri ca sa nu deranjezi lumea. Incerci sa eviti conflictele caci simti ca nu mai ai energie pentru a te contrazice cu cineva. In cuplu esti la fel de tacut si incerci sa faci fata eventualelor iesiri nervoase ale partenerului.

 

Exit mobile version