Problemesex

Horoscopul sexual al saptamanii 17-23 august

Cele mai bune zodii cu care sa faci sex

Iata ce va rezerva astrele din punct de vedere amoros in saptamana 17-23 august 2015.

 

 

Berbec

Incepi saptamana cu planuri minutioase pentru o aventura romantica. S-ar putea ca planurile sa fie destul de rigide, asa ca este recomandat sa lasi loc si de putina flexibilitate. Nu stii niciodata ce iti poate da peste cap socotelile. Weekend-ul il petreci alaturi de persoana iubita. Evita deciziile pe termen lung.

 

 

 

Taur

Daca esti pe punctul de a incepe o relatie noua nu te grabi. Ia lucrurile pas cu pas. Acelasi lucru este recomandat si in cazul cuplurilor de durata. Nu forta! Weekend-ul are o puternica influenta amoroasa cu marturisiri de sentimente si timp dedicat cuplului.

 

 

 

Gemeni

Prietenii tot incearca sa te avertizeze cu privire la unele chestiuni si poate ca este momentul sa le dai ascultare. Pana la urma iti doresc binele. Fa diferenta intre barfe si sfaturi si igora tot ce este negativ. Weekend-ul pare a avea mai multe oportunitati romantice, atat pentru cei singuri, cat si pentru Gemenii implicati in relatii de cuplu.

 

 

 

Rac

Mintea iti alearga intre iubiri prezente si iubiri trecute si te gandesti cum ar fi fost daca ar fi fost. Desi aceste analize pot sa iti aduca ceva bun in sensul ca nu vei mai repeta greseli din trecut, este indicat sa accepti lucrurile asa cum am fost si sa concentrezi pe prezent.

 

 

Leu

Simti nevoia de schimbare si te gandesti ca cea mai simpla este schimbarea peisajului. Programezi o iesire in weekend alaturi de partenerul de cuplu, pentru a “reimprospata” atmosfera din relatie. Sfarsitul de saptamana se anunta exploziv si vei avea parte de multa afectiune.

 

Fecioara

Lucrurile incep sa ti se limpezeasca in minte in ceea ce priveste viata amoroasa. Stii exact ce vrei si pornesti in cautarea lucrului dorit. Sansele sa si gasesti sunt destul de mari. Daca esti implicat deja intr-o relatie de cuplu, weekend-ul poate aduce o mica aventura in doi, in care sa uitati de griji si de responsabilitati.

 

 

Balanta

Esti tentat sa acorzi mai multa atentie laturii romantice, insa treburile de la birou nu iti dau pace. Cu putina organizare a timpului le poti rezolva mai mult decat onorabil pe amandoua. Daca esti singur, este posibil ca in weekend sa intalnesti o persoana care sa-ti puna inima pe jar.

 

 

Scorpion

Cum “de luni” incep multe lucruri, nu este exclus ca “de luni” sa incepi o noua relatie. Iti faci curajul sa ii marturisesti persoanei pe care o placi ce sentimente ai, iar lucrurile sa evolueze intr-o directive buna. Ai suficienta energie pentru a o cuceri.

 

Sagetator

Saptamana incepe in forta cu petreceri si veselie. Perioada de relaxare aduce multiple beneficii relatiei de cuplu, vei avea suficienta energie pentru a face fata atat vietii private cat si solicitarilor de la birou. Este posibila o escapada in doi la sfarsitul saptamanii.

 

 

Capricorn

Treburile domestice trec pe planul doi viata intima. Nu iti face griji, este ceva de scurta durata. In weekend sunt posibile cateva activitati creative alaturi de persoana iubita, poate un duet la un bar karaoke. Weekend-ul iti va aduce raspunsurile cautate la mai multe intrebari legate de relatia de cuplu.

 

Varsator

Ai intrat intr-o perioada de analiza trecut-prezent-viitor. Evenimentele din ultima vreme te-au facut sa te gandesti ce anume iti doresti. Cu cat descoperi mai multe despre tine, cu atat vei sti ce ai de facut in continuare. Daca esti implicat intr-o relatia de cuplu weekend-ul aduce cu sine o imbunatatire a comunicarii cu persoana iubita.

 

 

Pesti

Daca esti singur, la inceputul saptamanii este posibil sa cunosti o persoana misterioasa care sa te intrige. Vei face tot posibilul sa-i atragi atentia si, cu putin noroc, weekend-ul iti poate aduce intalnirea mult visata. Daca esti implicat intr-o relatie de cuplu evita deciziile cu implicatii pe termen lung.

Exit mobile version