Problemesex

Horoscopul sexual al saptamanii 16-22 ianuarie

Iata ce va rezerva astrele din punct de vedere amoros in saptamana 16-22 ianuarie 2017.

 

 

Berbec

Dai si primesti iubire, relatia se dezvolta armonios, te simti fantastic. Nu eziti sa iti rasfeti partenerul de cuplu. Pot apArea cateva mici turbulente in cuibusorul de nebunii, la sfarsitul saptamanii, insa le rezolvi cu rabdare si intelegere. Duminica se anunta fierbinte!

 

 

Taur

Inceputul saptamanii nu aduce nimic spectaculos din punct de vedere amoros, insa iti prilejuieste intalnirea cu prietenii si familia. De la mijlocul saptamanii, insa, incepi sa simti fiori care te rascolesc. Viata amoroasa se imbunatateste.

 

 

Gemeni

O saptamana plina de evenimente amoroase. Iti concentrezi atentia pe romantism, dorinte, sperante, vise pe care sa le implinesti alaturi de partenerul de cuplu. Spre sfarsitul saptamanii pot aparea cate probleme de comunicare, insa le rezolvi gratie sarmului tau.

 

 

Rac

Relatia cu partenerul de cuplu se cimenteaza, te simti romantic si pasional. Sunt momente in care iti reanalizezi trecutul, iti evaluezi prezentul si iti reconfigurezi viitorul. Sambata si duminica te bucuri de o energie “salbatica” care aduce scantei in dormitor.

 

 

Leu

Esti emotional la inceputul saptamanii, te simti coplesit de griji si multe dintre ele sunt nejustificate. Este recomandat sa vorbesti deschis cu partenerul de cuplu pentru a scapa de multe dintre aceste griji. In weekend se anunta cateva iesiri care sa te scoata din starea ta.

 

 

Fecioara

Te bucuri de energie si vezi lucrurile cu foarte mare claritate. Daca ai avut disensiuni in familie, acum este momentul potrivit sa le rezolvi. Weekend-ul aduce momente de relaxare in cuplu. Comunici deschis si reusesti sa ajungi la inima persoanei iubite prin gesturi romantice.

 

 

Balanta

Te bucuri de liniste in sanul familiei, insa pot exista si cateva discutii hotaratoare in ceea ce priveste viitorul. Aduci in fata cu sinceritate valorile si principiile tale de viata si stabilesti care sunt pasii de facut de-acum inainte. In weekend este recomndat sa nu exagerezi la petreceri.

 

 

Scorpion

Ai multa energie la inceputul saptamanii si le canalizezi catre actiuni care sa-ti bucure sufletul. Noua atitudine iti creste dorinta de a fi mai aproape de familie si partenerul de cuplu. Weekend-ul se anunta fierbinte.

 

Sagetator

Esti hotarat sa o iei de la capat si analizezi vietile amoroase ale persoanelor din anturajul lor. Crezi ca ai ceva de invatat din istoria lor. Spre finalul saptamanii, sansele unor intalniri amoroase sunt din ce in ce mai mari. Chiar daca nu gasesti persoana cea mai potrivita pentru tine, sigur nu te plictisesti.

 

 

Capricorn

Sunt favorizate relatiile de toate tipurile, iar oamenii din jurul tau te ajuta sa te simti in siguranta. Daca esti singur, sambata si duminica pot aparea cateva intalniri romantice care sa-ti schimbe viitorul.

 

 

Varsator

Te simti inspirat in relatia de cuplu, spui exact cuvintele pe care partenerul simte nevoia sa le auda. Descoperiti impreuna lucruri care duc la cimentarea relatiei. Weekend-ul se anunta romantic si fierbinte.

 

 

Pesti

O saptamana in care te rasfeti din toate punctele de vedere. Te concentrezi mai mult pe tot ce iti face placere, activitati care iti bucura sufletul. Daca esti singur, weekend-ul iti poate aduce cateva intalniri care sa te faca sa vezi altfel viata de cuplu.

 

Exit mobile version