Problemesex

Horoscopul sexual al saptamanii 15-21 mai

Iata ce va rezerva astrele din punct de vedere amoros in saptamana 15-21 mai 2017.

 

 

Berbec

O saptamana romantica, pe care o petreci alaturi de partenerul de cuplu. Te simti mai conectat ca oricand de persoana iubita. Esti hotarat sa spui mai des DA si mai rar NU la propunerile pe care partenerul le are. De fiecare data cand spui Da esti incantat de rezultat.

 

 

Taur

O saptamana in care relatia de cuplu are de castigat. Iti dai seama ca ai cam neglijat in ultima vreme viata romantica si esti hotarat sa recuperezi timpul pierdut. Iti rasfeti partenerul si intelegi ca in doi totul este mai usor.

 

 

Gemeni

Actiunile tale pot fi confuze pentru partenerul de cuplu, de aceea este recomandat sa fii mai clar in mesajele pe care le transmiti. Daca reusesti acest lucru, weekend-ul se anunta romantic. Daca nu, vei mai avea de muncit sa il convingi.

 

 

Rac

O saptamana romantica, in care te vei simti implinit alaturi de partenerul de cuplu. Daca esti la inceputul unei relatii sau curtezi pe cineva, sunt sanse mari sa cuceresti iremediabil aceasta persoana speciala pentru inima ta. Daca esti singur, esti hotarat sa renunti la trecutul dureros si incerci din nou sa iubesti.

 

Leu

Apar oportunitati romantice, actiuni la care sa mergi impreuna cu partenerul si sa intariti relatia de cuplu. Daca in cuplu sunt animozitati, acestea se pot accentua, mai ales in cazul in care simti ca sentimentele nu sunt reciproce, iar tu depui mai mult efort decat partenerul pentru salvarea cuplului.

 

 

Fecioara

Iti exprimi cu usurinta sentimentele, esti dinamic si inventiv si faci tot ce-ti sta in putere pentru ca partenerul de cuplu sa se simta iubit si rasfatat. Din partea partenerului primesti raspunsul pe care il asteptai: dragoste, respect, pretuire.

 

 

Balanta

Te simti nesigur in relatia de cuplu si ai vrea ca partenerul sa-ti confirme si reconfirme sentimentele sale. Aceasta nesiguranta poate aduce accese de gelozie, nejustificate, iar partenerul se poate simti coplesit de aceasta greutate. Vorbeste sincer si deschis despre ceea ce simti, fara sa acuzi.

 

 

Scorpion

Esti sincer si deschis, iti exprimi cu usurinta sentimentele, iar partenerul iti raspunde cu aceeasi moneda. Pretuiesti si onorezi dragostea pe care ti-o poarta si simti nevoia sa ii faci cadouri peste cadouri. Daca buzunarul iti permite, e in regula, daca NU, atentie sa nu devii risipitor.

 

Sagetator

Relatia de cuplu este principala ta grija. S-ar putea sa simti o usoara dezamagire daca partenerul de cuplu se ocupa mai mult de partea materiala decat de cea romantica, insa nu uita ca face asta doar ca sa-ti asigure stabilitate financiara.

 

 

Capricorn

Ceri sfatul unui prieten in legatura cu relatia ta de cuplu. Simti ca depui prea mult efort pentru a-ti pastra partenerul aproape si ai nevoie si de opinia cuiva mai obiectiv decat tine. Nu este exclus sa ii ceri partenerului sa faceti impreuna terapie de cuplu.

 

 

Varsator

O saptamana romantica, in care uiti de toate problemele de natura materiala si te dedici in exclusivitate dragostei. Te bucuri impreuna cu partenerul de cuplu de momente speciale, menite sa intareasca relatia de cuplu. Intelegi apoi ca impreuna veti reusi sa depasiti si momentele de criza financiara.

 

 

Pesti

Se anunta planuri de calatorie. Fie rezervi bilete de avion pentru o vacanta, fie pleci intr-o delegatie in care iti poti lua familia. O iesire v-ar face foarte bine. Petreceti mai mult timp impreuna si reusiti sa dezamorsati cateva tensiuni formate pe baza trecutului vostru.

Exit mobile version