Problemesex

Horoscopul sexual al saptamanii 15-21 iunie

horoscop dragoste - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - pexels-photo-289237

Iata ce va rezerva astrele din punct de vedere amoros in perioada 15-21 iunie 2015.

 

Berbec

O saptamana in care incerci sa maschezi cateva framantari legate de trecut. Durere, dezamagire, deziluzii iti revin in minte una cate una. Intri in defensiva si tot ce iti aminteste de acele perioade in care aveai o lipsa de stima de sine acuta te irita la maximum.

 

Taur

O saptamana in care te bucuri de iubire, frumusete si placeri. Te simti atractiv, iar partenerul de cuplu te trateaza cu afectiune si caldura, fara sa faci eforturi prea mari. Daca esti singur, este posibil ca cineva din cercul tau de cunoscuti sa-ti faca marturisiri romantice.

Gemeni

Iti antrenezi autocontrolul si disciplina pentru ca esti convins ca numai asa poti face o noua cucerire. Crezi cu tarie persoanele de sex opus apreciaza stabilitatea, corectitudinea si seriozitatea, asa ca te comporti ca atare.

 

Rac

Discuti cu persoana iubita despre oamenii care sunt foarte importanti pentru voi. Planuiti calatorii in zone care reprezinta originile radacinilor voastre. Sunteti convinsi ca aducerea la suprafata a amintirilor din trecutul personal va reprezenta un salt in relatia voastra intima.

Leu

Incurcatele sunt caile iubirii in aceasta saptamana. Dorintele sexuale sunt foarte puternice si te concentrezi excesiv pe satisfacerea lor, fara sa iei in calcul nevoile partenerului. Pentru ca este prea evident acest lucru, persoana iubita intra in devensiva, iar relatia devine tensionata.

 

Fecioara

Intri intr-o stare in care esti dragastos si flirtezi cu partenerul de cuplu, surprinzandu-l de fiecare data. Relatia voastra prinde din nou viata. Daca esti singur exista posibilitatea sa intalnesti pe cineva care sa readuca pasiune si aventura in viata ta.

Balanta

Traversezi o perioada in care nu esti deloc rabdator. Vrei ca toate sa se intampla ACUM si te deranjeaza teribil cand primesti refuzuri. Daca esti implicat intr-o relatie la inceput de drum, ti se pare ca lucrurile inainteaza prea incet. Invata sa ai rabdare si sa respecti si nevoile si ritmul celorlalti.

 

Scorpion

Esti agitat si iritat, faci des crize nervoase din motive puerile. Relatia de cuplu devine foarte tensionata din cauza izbucnirilor tale. Incearca sa te controlezi mai mult pentru ca sunt sanse mari sa ranesti persoanele pe care le iubesti.

Sagetator

Vrei sa te bucuri de viata, de frumusetile lumii si sa dedici mai mult timp persoanei iubite si familiei. Esti generos si ii rasfeti pe toti, incercand sa suplinesti astfel perioada lunga de timp in care treburile de la serviciu te-au tinut departe de persoanele dragi.

 

Capricorn

Te confrunti cu situatii conflictuale care de dezechilibreaza emotional. Ti se pare ca esti obligat sa faci compromisuri si eviti sa iei hotarari definitive. Este indicat sa gasesti o modalitate sa te linistesti pentru a evita izbucnirile nervoase pe care ulterior sa le regreti.

Varsator

Relatiile cu persoanele de sex opus se intensifica. Te incita o persoana pentru care simti o puternica atractie si dorinta sexuala. Atentie, insa, la comportament, intrucat exista riscul sa fii perceput ca infatuat si lipsit de tact.

 

Pesti

Te bucuri de satisfactie emotionala si armonie in familie, lucruri care ti-au lipsit mult in ultima vreme. Munca te-a tinut departe de familie si de linistea pe care o gasesti in sanul ei. Timpul petrecut in familie iti va reincarca bateriile din punct de vedere emotional.

Exit mobile version