Problemesex

Horoscopul sexual al saptamanii 15-21 august

Iata ce va rezerva astrele din punct de vedere amoros in saptamana 15-21 august.

 

Berbec

Se anunta o saptamana incitanta pe care o petreci mai mult alaturi de persoana iubita. Nu ai avut demult o perioada in care sa te bucuri de liniste si romantism. Nu trebuie sa-ti fie teama sa-ti arati sentimentele.

 

 

Taur

Te simti obosit. Pana acum ai indeplinit cerintele altora si pe tine te-ai neglijat. Vrei sa iti acorzi si tie putina atentie. Te rasfeti, iti urmezi pasiunile. Partenerul de cuplu te va intelege si iti va acorda tot suportul.

 
Gemeni

O saptamana excelenta, in care pui ordine in relatie. Spui tot ce ai pe suflet, iar partenerul isi marturiseste si el sentimentele. Odata lamurite mai multe aspecte, relatia prinde un suflu nou. Nu este exclusa nici o iesire in doi pentru a sarbatori un nou inceput.

 

Rac

O saptamana in care esti mai sensibil decat de obicei. Te implici in proiecte creative la locul de munca, iar acestea limiteaza timpul petrecut alaturi de partenerul de cuplu. La sfarsit de saptamana, insa, poti sa imbini si iubirea si afacerile, caci este posibila o calatorie in care iti poti lua partenerul de cuplu.

 

 

Leu

O saptamana excelenta pentru cimentarea relatiilor de cuplu. Te reconectezi cu partenerul, va rasfatati si va apropiati mai mult. Dai dovada de creativitate in dormitor. Nu sunt excluse calatoriile romantice.

 

 

Fecioara

Simti nevoia sa schimbi peisajul. Daca esti implicat intr-o relatie de cuplu nu este exclus sa-ti iei partenerul de mana si sa plecati amandoi in lume, fara sa aveti o destinatie precisa. Va suiti in masina/tren si unde va opriti unde va place. Weekendul se anunta mai fierbinte ca niciodata.

 

Balanta

Ai parte de o sapamana vesela, in care te intalnesti cu prietenii, participi la diverse petreceri. Daca esti singur ai cu atat mai multe sanse sa-ti intalnesti jumatatea, cu cat iesi mai des in oras. Nu este exclus nici sa incepi o relatie cu o persoana din cercul de prieteni pentru care, brusc, sentimentele se schimba.

 

 

Scorpion

Iti este frica sa iti asumi un angajament. Nici nu este recomandat sa iei hotarari pe termen lung, mai ales daca sunt din viata amoroasa. Ia lucrurile incet, pune in balanta ce este mai bun pentru tine si actioneaza in consecinta.

 

 

Sagetator

Ai parte de o saptamana aglomerata, dar presarata si cu momente de relaxare. Nu este exclusa o calatorie in urma careia visurile tale sa devina realitate. Te reintalnesti cu vechi prieteni si exista posibilitatea sa reiei o idila cu o persoana din trecutul tau. Weekendul se anunta cu artificii.

 

Capricorn

Esti tentat sa lucrezi pana la epuizare pentru a-ti acorda apoi o saptamana de relaxare totala alaturi de partenerul de cuplu. Atentie, insa, sa nu te fortezi prea mult la locul de munca si sa nu mai fii bun de nimic in dormitor. Nu sunt excluse cheltuieli neprevazute.

 

 

Varsator

Simti ca nu ti-ai mai acordat atentie de multa vreme. Lasi totul balta si te retragi in lucruri care-ti fac placere. Desi acest lucru are efecte spectaculoase asupra sinelui, daca esti „cuplat” s-ar putea sa-ti neglijezi partenerul.

 

 

Pesti

Esti atent la sentimentele tale si ale partenerului de cuplu. Saptamana se anunta plina de iesiri in doi si rasfat reciproc. De mult nu te-ai mai simtit atat de relaxat. Esti visator si pui tara la cale impreuna cu persoana iubita. Nu se stie niciodata cand visele voastre vor deveni realitate.

Exit mobile version