Problemesex

Horoscopul sexual al saptamanii 13-19 noiembrie. Tensiuni in cuplu pentru mai multe zodii. Momente fierbinti pentru alte doua

horoscop dragoste - romantic - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - woman-2877322_1920

Iata ce va rezerva astrele in plan amoros in saptamana 13-19 noiembrie 2017. Care sunt zodiile care pot avea tensiuni in cuplu.

 

 

Berbec

Simti nevoia de mai multa dragoste, mai multa afectiune. Ti se pare ca lucrezi mai usor in compania celor dragi, te concentrezi mai bine si esti mai productiv. Daca esti singur, sansele sa intalnesti pe cineva special sunt destul de mari.

 

 

Taur

Vrei sa impartasesti celorlalti bucuria si pofta ta de viata. Esti generos si expansiv, inclinat sa faci cadouri extravagante celor dragi. Atat timp cat nu cheltui mai mult decat iti permiti, acest rasfat iti poate aduce beneficii.

 

 

Gemeni

Pot aparea tensiuni in relatia de cuplu din cauza faptului ca ti se pare ca nevoile tale nu sunt satisfacute. Ai senzatia ca faci prea multe compromisuri. Ies la lumina nemultumiri cu privire la comportamentul partenerului.

 

 

Rac

Ai tendinta sa fii agresiv si impulsiv, mai ales cand lucrurile nu ies asa cum vrei tu. Insa atitudinea ta competitiva poate fi considerata ostila de catre partenerul de viata asa ca va incerca sa-ti opuna rezistenta. Cuvintele care pot descrie saptamana sunt impulsivitate si iritare.

 

Leu

Esti foarte dragastos si tanjesti dupa atentia persoanei iubite. Nu iti place sa stai singur, vrei sa fiti mai mult timp impreuna. Daca ai probleme in cuplu, s-ar putea ca ele sa se accentueze in aceasta perioada, mai ales daca nu primesti ceea ce-ti doresti.

 

 

Fecioara

Simti nevoia de mai multa socializare, mergi la petreceri, iesi in oras. Daca esti singur, este posibil sa intalnesti persoane care sa iti starneasca interesul romantic. Poti incepe o relatie pasionala si intensa, dar de scurta durata.

 

 

Balanta

Relatia cu partenerul de cuplu este pasionala si… fierbinte. Iesiti des in oras, mergeti la petreceri de la care plecati “incinsi”. Sansele sa apara un nou membru al familiei sunt destul de mari.

 

 

Scorpion

Relatiile de prietenie si de dragoste sunt armonioase. Esti dragastos si iti arati cu usurinta sentimentele. Scorpionii singuri isi pot intalni jumatatea si se anunta o perioada propice pentru momente romantice. Daca nu esti fericit in relatia de cuplu, pot aparea situatii tensionate.

 

Sagetator

Secrete bine ascunse ies la lumina si trebuie sa le faci fata. Probleme nerezolvate din trecut par sa apara una cate una si mai bine sa le remediezi acum decat sa incerci iarasi sa le ignori. Relatia de cuplu depinde de cum vei gestiona aceasta perioada.

 

 

Capricorn

Esti mai stresat decat de obicei si ai tendinta sa eviti discutiile serioase. Nu vrei sa te certi cu nimeni, iti este greu sa te concentrezi si preferi sa pastrezi distanta decat sa regreti mai tarziu deciziile luate.

 

 

Varstator

O perioada propice pentru relatiile amoroase. Esti sincer si deschis si vorbesti cu usurinta despre nevoi si dorinte, despre fantezii si pasiuni. Relatia de cuplu va trece prin transformari benefice gratie acestor momente de sinceritate.

 

 

Pesti

Ai in minte un obiectiv clar si muncesti cu spor pentru a duce la bun sfarsit ceea ce ti-ai propus. Vestea buna este ca odata ce ai reusit acest lucru, finantele familiei vor cunoaste o imbunatatire substantiala, iar tu vei putea sa-ti rasfeti partenerul de cuplu fara grija ca ramai fara bani.

Exit mobile version