Problemesex

Horoscopul sexual al saptamanii 13-19 februarie

horoscop sex - sfatulparintilor.ro - pexels-com - photo

Iata ce va rezerva astrele din punct de vedere amoros in saptamana 13-19 februarie.

 

 

Berbec

Esti irational, compulsiv, obsesiv. Sentimentele tale sunt la extreme si ar trebui sa te comporti cu delicatete pentru a nu-ti rani partenerul de cuplu. Poti deveni agresiv cu partenerul si ai tendinta sa pornesti certuri daca e ceva ce nu-ti convine.

 

 

Taur

Dorintele tale amoroase sunt foarte puternice, esti romantic si afectuos. Simti nevoia de mai multa atentie din partea celor dragi. Traversezi o perioada de armonie creatoare in care vrei sa satisfaci placerea partenerului de cuplu.

 

 

Gemeni

Iti canalizezi toata energia in transformarea caminului intr-un cuibusor de nebunii, frumos si confortabil. Nu este exclusa nici o “infrumusetare” a propriei persoane: te tunzi, te vopsesti, iti cumperi haine noi. Iti propui sa iesi mai mult in lume.

 

 

Rac

Tanjesti dupa atentia partenerului de cuplu. Iti propui sa petreci mai mult timp alaturi de el. Daca, in schimb, ai probleme in relatie, situatia poate deveni si mai tensionata.

 

Leu

Iti canalizezi intreaga energie catre cariera si lasi viata amoroasa pe planul doi. Acest lucru poate fi o arma cu doua taisuri caci satisfactia profesionala poate umbri calitatea relatiei.

 

 

Fecioara

Traversezi o perioada tensionata, in care esti sensibil la critici, mai ales daca tin de relatia de cuplu. Te simti frustrat si descurajat de lipsa rezultatelor actiunilor tale in plan profesional si te copleseste lupta pentru depasirea obstacolelor din cariera.

 

 

Balanta

Saptamana nu are semne foarte bune. Poti fi iritat si predispus conflictelor. Ti se pare ca faci prea multe compromisuri, iar asta te frustreaza. Nu este recomandat sa iei nicio hotarare in ceea ce priveste viata de cuplu.

 

 

Scorpion

Relatiile cu persoanele de sex opus se intensifica. Te incita o persoana pentru care simti o puternica atractie si dorinta sexuala. Atentie, insa, la comportament, intrucat exista riscul sa fii perceput ca infatuat si lipsit de orice forma de tact.

 

 

Sagetator

Esti impulsiv, dar afectuos si iti place sa flirtezi. Esti parca neobosit si nu ratezi niciun prilej sa te distrezi. O persoana de sex opus intra in anturajul tau si este foarte posibil sa-ti faca ochi dulci. Tie nu-ti displace ideea, dimpotriva!

 

 

Capricorn

Simti nevoia de mai multa dragoste, mai multa afectiune. Daca nu ai parte de toate astea in relatia de cuplu te simti frustrat si apar tensiuni. Spune ce ai pe suflet pentru ca partenerul sa-ti stie nevoile si sa actioneze in consecinta.

 

 

Varsator

Ai acumulat frustrari din pricina obstacolelor pe care le-ai intampinat in relatia de cuplu. O discutie deschisa si sincera cu partenerul va poate ajuta sa incepeti din nou sa cooperati. Daca faceti totul ca o echipa, vor fi mai putine frustrari si de o parte, si de cealalta.

 

 

Pesti

Esti puternic atras din punct de vedere emotional si sexual de cineva pe care l-ai cunoscut de curand. Orice implicatie romantica se poate intensifica. Astepta-te la focuri de artificii! In unele cupluri, relatia poate deveni furtunoasa, mai ales daca partenerul nu se ridica la nivelul asteptarilor tale amoroase.

 

 

Foto: pexels.com

 

 

Exit mobile version