Problemesex

Horoscopul sexual al saptamanii 12-18 septembrie

Iata ce va rezerva astrele din punct de vedere amoros in saptamana 12-18 septembrie 2016.

 

 

Berbec

Este timpul sa te gandesti ce este mai bine pentru tine. Pune in balanta plusurile si minusurile unei relatii sau ale unui potential partener si ia deciziile care te avantajeaza. Daca o relatie nu-ti face bine, nu ai ce sa mai cauti in ea.

 

 

Taur

Nu este exclus sa te implici intr-o relatie noua care sa-ti aduca multe satisfactii si impliniri. Incepi noi proiecte alaturi de partener si ti se pare ca aceste schimbari sunt de bun augur.

 

 

Gemeni

Vei primi o veste care te va lua prin surprindere. Ori o cerere in casatorie, ori o sarcina se prefigureaza la orizont, iar proritatile tale se schimba. Esti uluit de viteza cu care se intampla toate in jurul tau si mergi odata cu valul.

Rac

O saptamana incerta, in care ar fi bine sa amani deciziile importante, caci astrele nu par sa favorizeze proiectele noi. Analizeaza-ti atent optiunile si nu te pripi in hotarari pe care sa le regreti mai tarziu.

 

 

Leu

Te dedici in exclusivitate muncii si iti cam neglijezi partenerul de cuplu. Indiferent daca esti implicat intr-o relatie de mai multa vreme sau esti la inceptutul ei, daca vrei sa o continui, rezerva-ti timp si pentru persoana iubita.

 

 

Fecioara

Lucrurile par sa se indrepte in directia buna, atat din punct de vedere financiar, cat si amoros. Se anunta niste castiguri materiale importante, care te vor ajuta sa iei o pauza binemeritata si sa petreci mai mult timp cu familia.

 

Balanta

Este posibil sa apara o persoana noua in viata ta, cu care sa te potrivesti manusa. Chimia dintre voi este extraordinara, iar viata amoroasa va cunoaste o imbunatatire substantiala. Ai petrecut destul de mult timp singur.

 

 

Scorpion

Se anunta inceperea unui nou capitol in viata ta. Poate o cerere in casatorie, poate primesti vestea aparitiei unui bebelus in familia ta, poate te muti in casa noua. Indiferent despre ce este vorba, intampini cu bucurie tot ce urmeaza sa se intample.

 

 

Sagetator

Prietenii si-au pus in gand sa-ti gasesca pereche si te trimit la tot felul de intalniri si petreceri de la care, spera ei, sa pleci „cuplat”. Desi le apreciezi gestul, esti indignat ca se baga prea mult in viata ta si nu te lasa sa iti cauti singur jumatatea.

 

 

Capricorn

Te asteapta o saptamana cu urcusuri si coborasuri pe care le vei depasi cu ajutorul diplomatiei si ambitiei. Incerci sa te bazezi cat mai mult pe intuitie si sa asculti mai putin gura lumii intr-o privinta ce tine de fidelitatea partenerului.

 

 

Varsator

Nu conteaza cat de mult ai umblat si cat de multe ai invatat! Viata tot iti rezerva lucruri noi pe care sa le inveti. O persoana pe care o vei cunoaste curand sau pe care ai cunoscut-o deja iti poate schimba filosofia de viata.

 

 

Pesti

Dificultatile de ordin material te impiedica sa te concentrezi mai mult asupra romantismului. Speri intr-o solutionare rapida a finantelor astfel incat sa te poti rasfata alaturi de partenerul de cuplu undeva, departe de lume.

Exit mobile version