Problemesex

Horoscopul sexual al saptamanii 12-18 octombrie

Iata ce va rezerva astrele din punct de vedere amoros in saptamana 12-18 octombrie 2015.

 

Berbec

Esti pregatit sa spui “Da”, asa ca te asteapta noi transformari in cuplu. Daca esti singur sunt sanse mari sa cunosti un potential partener.

 

 

Taur

Vei petrece saptamana alaturi de partenerul de cuplu. Sunt sanse mari sa apara un bebe in familie. In alte cupluri poate aparea un proiect la care sa lucrati impreuna. Veti face o echipa pe cinste.

 

 

Gemeni

Esti singur? Daca da, sansele sa-ti descoperi marea dragoste sunt destul de mari. Cheia este sa socializezi cat mai mult, nu sa stai inchis in casa. Cei care formeaz deja un cuplu, pot discuta despre marirea familiei.

 

Rac

Se anunta o discutie fierbinte despre sex cu partenerul de cuplu care va aduce schimbari majore in dormitorul conjugal. In urma acestor discutii, weekend-ul se anunta fierbinte.

 

 

Leu

Comunicarea cu partenerul de viata ia turnuri pozitive. Se anunta decizii importante, despre finante sau largirea familiei. Evitati hotararile bazate pe impulsuri.

 

 

Fecioara

Se anunta o saptamana fierbinte, in care vei petrece timpul mai mult in pat alaturi de persoana iubita. Nivelul de intimitate este la cote maxime.

 

Balanta

Saptamana poate aduce schimbari majore in viata ta. Fie te pregatesti de o cerere in casatorie, fie se anunta largirea familiei. Celor singuri li se recomandata mai putina timiditate pentru a cuceri persoanele de sex opus.

 

 

Scorpion

Impreuna cu partenerul de cuplu poti incepe un proiect nou care sa va ocupe tot timpul si sa lase amorul pe locul secund. Cei singuri ar trebui sa renunte la pretentiile exagerate daca vor sa aiba pe cineva.

 

 

Sagetator

Asteapta-te la ceva miraculos in viata ta, indiferent daca esti singur sau esti implicat intr-o relatie de cuplu. Incepand de luni urmeaza doua saptamani fierbinti. Visurile devin realitate.

 

Capricorn

Un prieten iti poate face cunostinta cu cineva care pare persoana ideala pentru tine. Este recomandat sa accepti provocarea, caci sansele sa iasa ceva bun din asta sunt foarte mari.

 

 

Varsator

Saptamana aceasta vei purta discutii importante cu partenerul de cuplu legate de viata intima, dar si de problemele financiare. Pot aparea si cativa norisori in relatie, legate de irosirea banilor.

 

 

Pesti

Dragoste, sex si magie. Suna bine predictiile pentru saptamana aceasta, nu? Bucura-te de fiecare eveniment in parte si traieste-l la maxim. Vei avea suficienta energie pentru toate.

Exit mobile version