Problemesex

Horoscopul sexual al saptamanii 11-17 septembrie. Tensiuni in cuplu pentru patru zodii. Afla ce zodie poate incepe o relatie deschisa

mituri despre sex pe care sa nu le mai crezi

Iata ce va rezerva astrele din punct de vedere amoros in saptamana 11-17 septembrie.

 

 

Berbec

Ai tendinta sa nu tii cont de sentimentele celorlalti, iar acest lucru poate aduce tensiuni in relatia de cuplu. Ar trebui sa ramai conectat la dorintele partenerului, sa ii asculti nevoile si sa i le respecti. Asa iti arati responsabilitatea.

 

 

Taur

Esti nerabdator, nervos si certaret. Neintelegerile pot escalada din pricina faptului ca nu esti prea intelegator. Te irita chiar si cele mai mici inadvertente. Vestea buna este ca aceste conflicte pot aduce lucruri bune, singura conditie fiind sa nu scapi furia de sub control.

 

 

Gemeni

Actionezi din impuls, vrei sa iesi din rutina, improvizezi bazandu-te pe intuitie. Traiesti pe repede inainte si nu iti faci deloc asteptari in ceea ce priveste viata. Lasi lucrurile sa se intample si sa te bucuri de ele.

 

 

Rac

Simti nevoia de mai multa dragoste, mai multa afectiune. Si daca nu ai parte de toate astea in relatia de cuplu te simti frustrat. Spune ce ai pe suflet pentru ca partenerul sa-ti stie nevoile si sa actioneze in consecinta. Altfel pot aparea tensiuni.

 

Leu

O saptamana romantica, pe care o petreci alaturi de partenerul de cuplu. Te simti mai conectat ca oricand de persoana iubita. Esti hotarat sa spui mai des DA si mai rar NU la propunerile pe care partenerul le are. De fiecare data cand spui Da esti incantat de rezultat.

 

 

Fecioara

Ceva din interiorul tau iti saboteaza relatia de cuplu. Nu ascunde “sub pres” problemele si discuta-le imediat ce apar. Este posibil sa te simti dominat de partener, iar acest lucru sa intensifice sentimentul ca nu esti iubit si apreciat pe cat meriti.

 

 

Balanta

Daca nu esti constient de ceea ce se intampla in relatia de cuplu, risti sa o sabotezi. Poti deveni gelos fara motiv, poti manifesta tendinte de posesivitate exagerata, doar pentru ca refuzi sa iti asculti partenerul.

 

 

Scorpion

Este o perioada propice sa spui ce ai pe suflet, chiar si cele mai negre trairi. Partenerul de cuplu te va intelege si te va ajuta sa iti depasesti fricile. Comunicarea este foarte productiva si in plan personal, si in plan profesional.

 

Sagetator

Ai hotarat ca este vremea sa te rasfeti, sa te relaxezi si sa-ti urmezi placerile. Nu mai vrei sa te fortezi sau sa te implici in activitati care sa te suprasolicite. Preferi sa petreci timpul in compania prietenilor si a familiei. Relatia de cuplu este armonioasa.

 

 

Capricorn

Esti impulsiv, dar afectuos si iti place sa flirtezi. Esti parca neobosit si nu ratezi niciun prilej sa te distrezi. O persoana de sex opus intra in anturajul tau si este foarte posibil sa-ti faca ochi dulci. Tie nu-ti displace ideea, dimpotriva!

 

 

Varsator

Apar oportunitati neasteptate care te fac sa privesti altfel viata. Nu este exclus sa intalnesti o persoana de sex opus cu care sa vrei sa explorezi o relatie deschisa care sa nu iti stirbeasca din libertatea pe care ti-o doresti.

 

 

Pesti

Te bucuri de satisfactie emotionala si armonie in familie, lucruri care ti-au lipsit mult in ultima vreme. Munca te-a tinut departe de familie si de linistea pe care o gasesti in sanul ei. Timpul petrecut in familie iti va reincarca bateriile din punct de vedere emotional.

 

Exit mobile version