Problemesex

Horoscopul sexual al saptamanii 11-17 iulie

Iata ce va rezerva astrele in saptamana 11-17 iulie 2016.

 

 

Berbec

Esti incantator, deschis si pasional si cuceresti fara efort persoanele de sex opus. Faci o prima impresie excelenta. Este o perioada propice sa-ti faci noi cunostinte si, de ce nu, sa incepi o relatie noua.

 

 

Taur

Iti dezvalui cu usurinta sentimentele si chiar cateva secrete pe care pana acum le-ai tinut in adancul sufletului. Pot aparea cateva controverse care pornesc de la modul diferit de a vedea lucrurile fata de partenerul de cuplu.

 

 

Gemeni

Faci planuri speciale cu care sa-ti surprinzi partenerul de cuplu. Poate o cere in casatorie sau poate o escapada romantica intr-un loc cu amintiri placute. Weekend-ul aduce oportunitati erotice si pentru cei singuri.

Rac

Relatiile cu persoanele de sex opus se intensifica. Te incita o persoana pentru care simti o puternica atractie si dorinta sexuala. Atentie, insa, la comportament, intrucat exista riscul sa fii perceput ca infatuat si lipsit de orice forma de tact.

 

 

Leu

Comunicarea in cuplu se imbunatateste si iti vei gasi cuvintele potrivite pentru a-ti exprima sentimentele si gandurile. Lucrurile iti sunt clare acum. Este o perioada propice pentru decizii importante pe care le-ai tot amanat. Secrete vechi ies la lumina.

 

 

Fecioara

Ceea ce se petrece saptamana aceasta te face constient de nevoile si sentimentele tale. Daca esti nefericit in relatia de cuplu, vei cauta cauzele si vei lua masura care se impun. Diferentele de stil, gusturi, de exprimare a afectiunii ies la iveala si vei invata, alaturi de partenerul de cuplu, cum sa le depasiti.

 

Balanta

Dorintele sexuale sunt puternice si iti doresti sa petreci mai mult timp alaturi de persoana iubita. Si in relatiile cu ceilalti esti cald si afectuos. Iti place sa ii ajuti si sa le faci pe plac pentru a avea liniste si armonie in jurul tau.

 

 

Scorpion

Este o perioada propice pentru petreceri si socializare. Esti deschis si prietenos, iti intampini amicii cu dragoste. Nu este exclus sa-ti intalnesti jumatatea daca nu ai deja o relatie.

 

 

Sagetator

In sufletul tau au loc cateva conflicte. Nu stii ce vrei si, ca atare, iti este greu sa iei decizii. Poti fi foarte frustrat din aceasta cauza si ai tendinta sa te izolezi. Este posibil chiar sa faci o pauza in relatia de cuplu.

 

Capricorn

Nu vrei sa asculti parerea nimanui si reusesti, totusi, sa nu superi pe nimeni cu atitudinea ta radicala. Profita de aceasta perioada si cauta solutii pentru problemele pe care le-ai tot amanat in ultima vreme si care pot genera frustrari in cuplu.

 

 

Varsator

Este o perioada propice comunicarii. Discuti cu partenerul de cuplu subiecte considerate neobisnuite, controversate, care scot la iveala frustari ce zaceau mocnite intre voi. Limpezirea acestor situatii genereaza inceputuri noi pentru relatie.

 

 

Pesti

Comunici deschis cu partenerul de cuplu si lamuresti cateva probleme din trecut. Nu sunt excluse nici discutiile aprinse, insa cu putin calm ajungeti la un punct comun care sa va ajute in depasirea neplacerilor.

Exit mobile version