Problemesex

Horoscopul sexual al saptamanii 11-17 ianuarie

Iata ce va rezerva astrele din punct de vedere amoros in perioada 11-17 ianuarie 2016.

 

 

Berbec

Saptamana incepe promitator. Ceri mai multa atentie din partea partenerului de viata si vrei sa petreceti mai mult timp impreuna. Dupa ce rezolvi treburile de la serviciu, iti rezervi un weekend fierbinte. Cheia fericire este sa pui nevoile partenerului de primul plan.

 

 

Taur

O saptamana in care dragostea e la ea acasa, mai ales in zilele de miercuri si joi. Daca esti singur, sansele sa iti intalnesti jumatatea sunt destulde mari. Taurii implicati in relatii de cuplu vor gasi un moment prielnic pentru o escapada romantica.

 

 

Gemeni

Faci planuri speciale cu care sa-ti surprinzi partenerul de cuplu. Poate o cere in casatorie sau poate o escapada romantica intr-un loc cu amintiri placute. Weekend-ul aduce oportunitati erotice si pentru cei singuri.

 

Rac

Faci cumparaturi extravagante pentru ca vrei sa cuceresti definitiv o persoana pe care o indragesti foarte mult. Poate sunt niste haine extreme de sexy pe care sa le imbraci in weekend. Atentie, insa, la suma cheltuita, caci s-ar putea sa-ti dai peste cap bugetul.

 

 

Leu

Radiezi de caldura si toata atentia ta se indreapta catre partenerul de cuplu, mai ales daca esti la inceputul unei relatii. Pe masura ce se apropie weekend-ul iti faci planuri pentru iesiri in doi cat se poate de romantice.

 

 

Fecioara

Te simti coplesit de multitudinea de lucruri pe care le ai de facut la birou, insa tot iti gasesti cateva momente in care sa fii alaturi de persoana iubita. Reusesti, totusi, sa rezolvi rapid treburile de la job si sa ii faci o surpriza romantica partenerului de cuplu.

 

Balanta

Petreci o saptamana vesela in companiei persoanei iubite. Poate ca mergeti la o petrecere sau aveti o aniversare in cuplu. Daca esti singur, weekend-ul poate aduce intalnirea cu cineva care iti va placea foarte mult si la care ai visat de multa vreme.

 

 

Scorpion

Te intalnesti cu oameni noi, iar largirea cercului de cunostinte poate aduce si intalnirea cu sufletul pereche. Te lasi purtat de aceasta aventura fara sa-ti pui prea multe intrebari. Scorpionii implicati in relatii de cuplu sunt sfatuiti sa-si asculte mai mult partenerul.

 

 

Sagetator

Dragostea este la ea acasa in familia ta. Dorintele tale sunt implinite inainte sa spui ce vrei, caci partenerul de cuplu te simte foarte bine. Pentru ca esti rasfatat toata saptamana, vei avea grija sa te recompensezi in weekend.

 

Capricorn

Ai pretentii destul de mari si este posibil ca partenerul de cuplu sa nu se poata ridica la nivelul cerintelor tale. Daca esti singur, sansele sa inalnesti sufletul pereche sunt destul de mari, mai ales in a doua parte a saptamanii. Ai multa resurse pentru a reusi sa cuceresti persoana care iti place.

 

 

Varsator

Emotiile intalnirii cu o persoana speciala te fac visitor si cu capul in nori. Simti ca plutesti si mai sunt cateva persoane in jurul tau care incearca sa te aduca cu picioarele pe pamant. Varsatorii implicati in relatii de cuplu pot pleca intr-o calatorie romantica alaturi de persoana iubita.

 

 

Pesti

Pestii implicati intr-o relatie de cuplu au nevoie de cateva remedii care imbunateasca relatia cu partenerul. Poate sa-i acorde mai multa atentie, poate sa o asculte mai mult sau poate sa petreaca mai mult timp acasa si mai putin la birou.

Exit mobile version