Problemesex

Horoscopul sexual al saptamanii 11-17 decembrie. Decizii importante in cuplu, conflicte si critici. Vezi zodiile afectate

horoscop romantic - sfatulparintilor.ro- pixabay_com - woman-2724966_1920

Iata ce va rezerva astrele din punct de vedere amoros in saptamana 11-17 decembrie.

 

 

Berbec

Ai tendinta sa fii agresiv, mai ales daca intampini ostilitate din partea celorlalti sau daca ti se pare ca esti fortat sa faci anumite lucruri. Conflictele si confruntarile sunt inevitabile, ai grija, totusi, sa nu te infurii prea tare si sa regreti ceea ce vei spune la nervi.

 

 

Taur

Esti incantator, dragastos si romantic. Vei aduna in jurul tau mai multi admiratori si iti vei face prieteni noi. Faci o prima impresie pe care cu greu o poate uita cineva. O perioada propice sa incepi o relatie noua.

 

 

Gemeni

O perioada propice sa pui pe primul loc propriile nevoi si dorinte. A venit timpul sa spui sincer si deschis ceea ce doresti cu adevarat. Nu vei avea probleme de comunicare si vei transmite cu precizie mesajele, fara niciun risc de a fi interpretat gresit.

 

 

Rac

Esti nerabdator sa iesi dintr-o rutina care iti macina relatia de cuplu. Vrei mai multa libertate de actiune, vrei sa ti se faca pe plac. Este posibil sa primesti critici din partea partenerului ca ai tendinta sa te comporti iresponsabil.

 

Leu

Consideri ca este momentul sa iei decizii importante in legatura cu relatia de cuplu. Ti se pare ca ai batut pasul pe loc si e vremea sa faci altceva. Iti vei pune partenerul sa aleaga intre a merge alaturi de tine pe un drum sau sa va separati.

 

 

Fecioara

O perioada propice sa mergi impreuna cu partenerul de cuplu la evenimente sociale si culturale care sa va scoata putin din rutina munca-acasa. Te deschizi in fata persoanei iubite si hotarati sa acordati mai multa importanta relatiei voastre.

 

 

Balanta

Esti sentimental si dragastos, mai putin interesat de munca la birou. Atentie, insa sa nu iti neglijezi locul de munca, pentru ca ar putea aparea probleme la capitolul finante, iar partenerul de cuplu nu va fi foarte fericit. Ai tendinta sa-ti irosesti energia.

 

 

Scorpion

Ai tendinta sa iti aperi cu tarie nevoile si intentiile si poti deveni agresiv daca simti ca ceilalti nu ti le respecta. Ai grija sa nu te epuizezi in incercarea de a duce la bun sfarsit toate planurile pe care ti le-ai facut in ultima vreme.

 

Sagetator

Relatia de cuplu avanseaza intr-o directie pe care nu ti-ai fi dorit-o. Pui cartile pe masa si vei hotari ce vei face mai departe. Ai tendinta sa fii enervant pentru ca nu iti lasi partenerul sa-si expuna punctul de vedere.

 

 

Capricorn

Au un scop precis stabilit in minte si te tii de indeplinirea lui. Partea proasta este ca s-ar putea sa-ti neglijezi partenerul de cuplu. Daca superiorii vor fi incantati de rezultatele tale, persoana iubita poate fi chiar furioasa.

 

 

Varsator

O perioada excelenta pentru socializare, pentru iesiri la spectacole, petreceri, expozitii. Daca esti singur, la unul din aceste evenimente iti poti intalni jumatatea. Daca esti implicat intr-o relatie de cuplu, aceste iesiri iti pot aduce relaxarea de care aveai nevoie.

 

 

Pesti

Esti emotional si simti nevoia sa dai mai multa atentie persoanelor din anturajul tau. Vrei sa uiti de resentimente si negativism, sa ierti si sa mergi mai departe in armonie si intelegere cu toata lumea.

Exit mobile version