Problemesex

Horoscopul sexual al saptamanii 10-16 octombrie

Iata ce va rezerva astrele la capitolul dragoste in saptamana 10-16 octombrie 2016.

 

Berbec

Nu te simti in armonie cu toata lumea si unele relatii pot fi tensionate. Atentie la cele de la birou, caci poti starni invidii. Partenerul de cuplu se dovedeste intelegator.

 

 

Taur

O perioada excelenta sa-ti petreci timpul alaturi de partenerul de cuplu. Sarcinile de la birou sunt mai lejere si ai mai multe momente de respiro pe care le dedici iubirii.

 

 

Gemeni

Traversezi o perioada nu prea prielnica, insa te bazezi pe prieteni si familie. Vor fi alaturi de tine si te vor sustine neconditionat. Zambeste, va rasari soarele si pe strada ta, mai ales la capitolul dragoste.

 

 

Rac

Ai nevoie de familie si prieteni. Te simti complesit de responsabilitati si crezi ca nu mai faci fata. Persoanele care te iubesc vor fi alaturi de tine. Cei singuri isi pot intalni jumatatea.

 

Leu

Relatiile cu persoanele de sex opus se intensifica. Te incita o persoana pentru care simti o puternica atractie si dorinta sexuala. Atentie, insa, la comportament, intrucat exista riscul sa fii perceput ca infatuat si lipsit de orice forma de tact.

 

 

Fecioara

Se simte o oarecare maturizare in gandire si in gestionarea emotiilor. Iti schimbi sistemul de valori si modul in care iti alegi potentialul partener de cuplu.

 

 

Balanta

Intri in competitie pentru cucerirea unei persoane de sex opus. Nu faci niciun compromis si sansele de reusita sunt destul de mari. „Prada” este mai mult decat incantata de determinarea cu care te lupti pentru ea.

 

 

Scorpion

Te bucuri de un magnetism puternic care atrage in jurul tau aprecierea si dragostea celorlalti. Te simti dorit, iar asta iti da aripi sa fii deschis si creativ. O perioada excelenta sa te relaxezi si sa te lasi rasfatat de catre partenerul de viata.

 

Sagetator

Esti decis sa actionezi, iar nivelul ridicat al energiei iti permite sa si faci acest lucru. Interactiunile cu partenerul de cuplu sunt la nivel inalt, va inspirati reciproc si va implicati in proiecte noi.

 

 

Capricorn

Simti ca ceva te blocheaza si opui rezistenta. Relatiile cu partenerul de cuplu pot deveni tensionate, mai ales daca nu incerci sa fii mai maleabil.

 

 

Varsator

Este o perioada excelenta sa-ti faci noi prieteni, sa faci schimb de informatii care vor contribui la imbunatatirea bugetului familiei. Dupa ce rezolvi acest aspect, nu sunt excluse cateva calatorii romantice.

 

 

Pesti

Esti tulburat de cateva intamplari din trecut, iar noua perspectiva iti poate pune in pericol relatia. Analizeaza situatia si gandeste la rece ce urmeaza sa faci. Pune in balanta plusurile si minusurile si ia o hotarare in consecinta. Nu este recomandat sa te grabesti.

Exit mobile version