Problemesex

Horoscopul sexual al lunii septembrie. Gelozie, reactii agresive, dorinte de evadare. Afla de ce este septembrie luna adevarului

horoscop sex septembrie - sfatulparintilor.ro- pixabay_com - heart-1588199_1920

Luna septembrie este dedicata adevarului. Nu ezita sa spui lucrurilor pe nume si nu te ascunde. Daca nu poti fi tu insuti intr-o relatie, acea relatie nu este cea mai potrivita pentru tine. Fii autentic si fericirea nu va intarzia sa apara in viata ta.

 

Iata ce va rezerva astrele din punct de vedere amoros in luna septembrie 2017.

 

Berbec

Esti agitat si iei lucrurile personal, indiferent despre ce este vorba. Traversezi o perioada critica si stresanta si ai nevoie de mai mult autocontrol. Nu te lasa prada fricilor care incep sa te acapareze, priveste cu mai mult optimism relatia si vei avea mai multa claritate.

 

 

Taur

Treci printr-o perioada transformationala si nu iti este usor deloc. Renunti la credintele trecutului si esti motivat sa evoluezi, sa fii mai activ, sa-ti iei viata in propriile maini. Te gandesti mai mult la tine, petreci mai mult timp cu tine, pentru a descoperi ce te faci cu adevarat fericit.

 

 

Gemeni

Luna septembrie este o adevarata binecuvantare pentru tine. Partea financiara este asigurata, asa ca nu iti sta gandul decat la cum sa-ti rasfeti partenerul de cuplu. Iti faci planuri romantice pentru a te reconecta cu persoana iubita.

 

 

Rac

Esti destul de complicat, dar acesta este si motivul pentru care partenerul te iubeste. Nu ai fi tu daca n-ai avea temerile si reactiile pe care le ai. Dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa ti le infrunti. Partenerul te va intelege si te va sustine.

 

Leu

Nu trebuie sa te uiti la ceilalti pentru a gasi raspunsurile pe care le cauti sau validarile de care ai nevoie. Doar in tine vei gasi adevarul. Ai grija cum iti stabilesti prioritatile si ai incredere in tine. Doar cand te vei cunoaste cu adevarat vei sti si ce sa-i ceri unui potential partener de cuplu.

 

 

Fecioara

Nu trage concluzii pripite si evita sa-ti iesi din fire. Reactiile agresive pot duce la un final pe care nu ti-l doresti cu adevarat. Poti fi mai gelos si mai posesiv decat de obicei, iar teama de abandon iti poate genera reactii necontrolate. Spune-i cu calm partenerului ceea ce simti.

 

 

Balanta

Ai pornit pe calea dezvoltarii personale si aduni tot felul de informatii, citesti carti care sa te faca, in opinia ta, o persoana mai buna. Simti nevoia sa te izolezi, dar ai grija sa nu exagerezi. Vorbeste sincer cu partenerul de cuplu pentru a nu se simti neglijat.

 

 

Scorpion

Ai nevoie de altceva, simti ca multe lucruri din prezent nu te mai reprezinta. Atentie, insa, sa nu cazi pe o panta periculoasa si sa te rupi de lume si mai ales de partenerul de cuplu. Spune deschis ceea ce simti si bazeaza-ze pe partenerul de cuplu pentru a depasi momentele grele.

 

Sagetator

Doar pentru ca nu stii ce urmeaza nu inseamna ca urmeaza ceva rau. Esti optimist din fire, insa acum te cuprind frici neintelese. N-ai niciun motiv sa nu crezi ca viitorul iti rezerva lucruri bune. Asigura-te, insa, ca alergi spre ceea ce vrei cu adevarat.

 

 

Capricorn

Relatia cu partenerul de cuplu se afla pe drumul cel bun, gasesti modalitati de a sta conectati si de a fi devotat valorilor familiei. Ai momente, insa, cand vrei sa te ascunzi, sa iti pui ordine in ganduri si sentimente. Daca simti nevoia sa vindeci ceva, spune adevarul. Ocolisurile nu fac casa buna cu dragostea.

 

 

Varsator

A venit vremea sa renunti la lucrurile care te fac sa te simti anxios, la lucrurile pe care le tii in tine si nu iti faci curajul sa le spui pe nume. A venit timpul sa actionezi, sa iti urmezi dorintele si nevoile pentru a te dezvolta. Totul depinde doar de tine.

 

 

Pesti

Lucrurile nu stau foarte bine in relatia ta, pot aparea tensiuni din pricina obligatiilor pe care le consideri prea multe si prea mari. Egoul este la nivel ridicat si ar trebui sa asculti si parerea partenerului de cuplu inainte de a lua hotarari definitive.

Exit mobile version