Problemesex

Horoscopul sexual al lunii septembrie 2016

Iata ce va rezerva astrele din punct de vedere amoros in luna septembrie 2016.

 

 

Berbec

Pentru Berbecii aflati intr-o relatie stabila nu este exclusa o cerere in casatorie. Iar Berbecii singuri se bucura din plin de intalniri amoroase ce pot sa-i aduca mai aproape jumatatea. Nu este exclus sa intalnesti un potential partener intr-o delegatie in strainatate. In cuplurile casatorite poate aparea vestea unui bebelus.

 

 

Taur

Relatiile pe care Taurul le are in acest moment se cimenteaza. Taurii casatoriti duc o viata armonioasa si nu este o idee deloc rea conceperea unui bebelus. Taurii singuri pot avea succes in amor dupa 22 septembrie, cand astrele le favorizeaza mai multe intalniri in urma carora sa se infiripe o idila. Nu este exclusa o relatie cu o persoana de la birou sau de la sala de sport pe care o frecventezi.

 

 

Gemeni

Luna septembrie aduce mult romantism pentru Gemeni. Relatiile sunt guvernate de iubire. Gemenii singuri vor avea parte de momente pasionale si excitante. Pentru Gemenii implicati in relatii amoroase solide, vestea venirii pe lume a unui bebelus poate fi o adevarata binecuvantare.

 

Rac

Luna septembrie este benefica din punct de vedere amoros pentru Raci. In unele cupluri se anunta logodna, casatorie sau chiar conceperea unui copil. In schimb, Racii singuri par a nu fi atat de norocosi, existand posibilitatea ca unele idile sa se destrame.

 

 

Leu

Luna septembrie se anunta neutra din punct de vedere amoros pentru Lei. Capitolul finante, insa, poate fi in impas. Din cauza banilor, Leii aflati in relatii de cuplu pot traversa momente de cumpana. Daca relatiile sunt stabile, vor rezista, daca nu, se vor destrama. Leii singuri pot avea mai multe intalniri romantice, insa sansele ca vreuna din ele sa se transforme in ceva serios sunt destul de mici.

 

 

Fecioara

Fecioarele singure se vor bucura de multe oportunitati amoroase in luna septembrie, insa niciuna nu pare sa se concretizeze in ceva serios. Fecioarele implicate in relatii de cuplu vor avea parte de momente de cumpana, insa totul se poate rezolva cu dragotse si armonie.

 

Balanta

Balantele singure isi pot intalni jumatatea pana la sfarsitul lunii, in timp ce Balantele implicate in relatii de cuplu se vor bucura de momente intime intense. Viata de cuplu a nativilor zodiei va fi armonioasa si nu este exclusa planuirea largirii familiei.

 

 

Scorpion

Scorpionii par a fi reci in luna septembrie. De aceea sansele ca nativii singuri ai zodiei sa-si gaseasca jumatatea sunt destul de mici. Relatiile de lunga durata ale nativilor zodiei par a fi armonioase atat timp cat acestia reusesc sa fie diplomati. Nu este exclusa o sarcina in randul Scorpionilor casatoriti.

 

 

Sagetator

Sagetatorii se vor bucura de multe momente romantice pe parcursul lunii septembrie. Armonia si iubirea vor fi cuvintele cheie pentru nativii zodiei, iar daca planuiesti conceperea unui copil acum este momentul propice. Sagetatorii singuri incearca si site-urile de matrimoniale pentru a-si intalni jumatatea, insa sansele sunt destul de mici.

 

Capricorn

Inceputul lunii septembrie este promitator pentru Capricorni. Nu sunt excluse logodnele sau cererile in casatorie, dar nici largirea familiei. Capricornii singuri isi vor concentra atentia mai mult asupra carierei decat asupra amorului.

 

 

Varsator

Varsatorii singuri isi vor cauta asiduu jumatatea, iar sansele sa reuseasca sunt destul de mari, insa spre sfarsitul lunii. Nici Varsatorii aflati in relatii de cuplu nu o duc rau din punct de vedere amoros. Septembrie este o luna propice pentru rezolvarea oricaror conflicte sau neintelegeri. Nu este exclusa vestea venirii pe lume a unui bebelus.

 

 

Pesti

Luna septembrie este excelenta pentru Pestii singuri. Sansele de a-si intalni jumatatea sunt foarte mari. Nativii zodiei aflati in relatii de cuplu isi vor concentra atentia mai mult asupra situatiei financiare decat asupra romantismului. Unele cupluri vor fi binecuvantate cu un copil sau vor fi facute cereri in casatorie.

Exit mobile version