Problemesex

Horoscopul sexual al lunii octombrie

O luna plina de evenimente pentru toate zodiile. Cuvintele de ordine: “Condimentati-va viata sexuala!”. Iata, asadar, ce va rezerva astrele in luna octombrie 2015.

 

Berbec

Daca pana acum nu ai avut parte de prea multe momente intime cu partenerul de cuplu, lucrurile se vor schimba in aceasta luna. Nici persoanele singure nu stau degeaba. Farmecul personal ii ajuta pe Berbeci sa cucereasca foarte usor persoanele de sex opus. Luna noua din 13 octombrie ii va influenta pozitiv.

 

Taur

Dragi Tauri, este timpul sa luati taurul de coarne si sa va hotarati. Fie continuati o relatie, dar trebuie sa depuneti eforturi pentru a o consolida, fie mergeti mai departe si cautati ceva mai potrivit pentru fiecare. Taurii singuri se bucura de atentia persoanelor de sex opus, iar viata amoroasa va cunoaste o imbunatatire substantiala.

 

Gemeni

Astrele sunt favorabile sectorului romantic si creativ. Esti plin de pasiune, inspirat, iar scenariile amoroase starnesc partenerul de cuplu. Actiunile din dormitor cunosc cote noi.

 

Rac

Racii singuri vor juca “dur” in aceasta luna. Se vor da “greu de cucerit”, iar succesul de care vor avea parte le da multa incredere de sine. Racii implicati intr-o relatie de cuplu vor prelua fraiele in dormitor si vor incerca lucruri indraznete.

 

 

Leu

Pentru Lei se anunta o luna foarte pasionala. Sunt increzatori, carismatici, atractivi si guralivi. Totodata, gelozia este si ea la cote inalte si pot aparea scene destul de dramatice. Este recomandat sa temperezi accesele de gelozie.

 

 

Fecioara

Standardele inalte se pastreaza si in luna octombrie, desi, din cand in cand, mai faci cate o exceptie. Daca vrei sa nu mai fii singur, este recomandat sa mai reduci din lista pretentiilor.

Balanta

Esti plin de vitalitate, iar libidoul este la cote inalte, gratie Lunii Noi din 13 octombrie. Daca esti singur vei cuceri cu usurinta un partener care sa ti se potriveasca.

 

Scorpion

In aceasta luna vei fi destul de introvertit, insa asta te va face mai atragator in ochii persoanelor de sex opus. Chiar daca nu vei pleca la “vanatoare” sunt destul de multi doritori care sa te transforme in “vanat”. Pentru cei care sunt implicati intr-o relatie de cuplu este recomandat sa spuna ceea ce ai pe suflet si sa nu astepte sa ghiceasca partenerul.

 

 

Sagetator

Te vei transforma intr-un “fluturas” care va zbura din floare in floare. Nu vei rata nicio petrecere sau intalnire sociala. Din flirt in flirt poti ajunge la o persoana care sa-ti cucereasca inima. Sagetatorii cuplati vor participa si ei la evnimente la care se vor bucura reciproc de prezenta partenerului.

 

Capricorn

In luna octombrie, Capricornii vor fi mai distrati si putin salbatici. Aduc elemente noi in dormitor care vor fi bine primite de partenerul de cuplu. Nu sunt excluse jocurile erotice. Castigatorul ia totul!

 

 

Varsator

Este timpul sa-ti reanalizezi prioritatile. Unele lucruri nu ti se mai par importante, iar altele pe care care pana acum nu le bagai in seama capata o alta valoare.

 

 

Pesti

Sectorul amoros este protejat de astre. Te bucuri de un libido ridicat, de incredere de sine si de multe oportunitati sexuale. Cei singuri pot fi atrasi de o persoana de sex opus din zodiile Taur sau Pesti.

Exit mobile version