Problemesex

Horoscopul sexual al lunii mai

sex - sfatulparintilor.ro - pixabay_com -erotic-1539500_1920

Iata ce va rezerva astrele din punct de vedere amoros in luna mai 2017.

 

 

Berbec

Luna mai poate aduce schimbari incitante in viata ta amoroasa. Daca esti singur, poti iesi la “vanatoare” intre 18 si 26 mai. Daca esti implicat intr-o relatie de cuplu poti incepe cu partenerul activitati recreative comune, precum yoga sau gimnastica. Apropierea de la sala va spori si apropierea din dormitor.

 

 

Taur

Luna plina va aduce plusuri relatiei amoroase, te apropii mai mult de partenerul de cuplu, comunici mai bine si ii intelegi mai usor sentimentele. Daca esti singur, dupa data de 24, incerci sa dai cartile pe fata si sa-ti onorezi sentimentele, indiferent cat ar fi de infricosatoare.

 

 

Gemeni

Pot aparea cateva turbulente in relatia de cuplu. Trebuie doar sa te mobilizezi, sa-ti pastrezi calmul, sa faci plusurile si minusurile relatiei si sa continui doar daca gasesti ca ai energia pozitiva pentru a merge mai departe. Daca hotarasti sa mergi mai departe, dupa data de 25, conexiunea cu partenerul de cuplu va fi mult mai puternica.

 

 

 

Rac

Esti bun cu toata lumea, prietenos, luminos, stralucitor ca un curcubeu. Daca esti singur, sansele sa iti gasesti perechea cresc dupa jumatatea lunii. Daca esti implicat intr-o relatie de cuplu, comunicarea cu partenerul se imbunatateste.

 

 

Leu

Incepi sa-ti pui intrebari serioase cu privire la emotii si conexiunile cu partenerul de cuplu. Dupa data de 10, prioritatile se rearanjeaza in relatie. Daca esti singur, incepi sa resimti altfel singuratatea. Te inconjori de oameni in fata carora nu te simti vulnerabil si care sa-ti readuca increderea de sine.

 

 

 

Fecioara

Cateodata vine vremea sa renunti. Daca esti atasat de o fantezie, de o persoana din trecut sau din prezent alaturi de care nu mai exista niciun viitor, e timpul sa pui capat. Data de 11 poate insemna un nou inceput. Revino cu picioarele pe pamant si mergi mai departe.

 

 

 

Balanta

O luna plina de surprize in viata amoroasa, mai ales daca esti singur. Intalnesti tot felul de persoane, imprevizibile, care mai degraba te baga intr-o stare de confuzie decat de romantism. Daca esti implicat intr-o relatie de cuplu, in luna mai veti lamuri multe aspecte neclare.

 

 

Scorpion

Luna mai te face mai romantic, mai sensibil la nevoile celorlalti, mai ales dupa data de 10. Esti mai prezent in relatie, mai dragastos, pretuiesti mai mult timpul petrecut in cuplu. Spre sfarsitul lunii pot aparea cateva turbulente, mai ales in relatiile aflate la inceput de drum, insa nu sunt motive de ingrijorare.

 

Sagetator

Simti nevoia sa faci mai multe lucruri pentru tine, sa ai grija de sanatate, sa te dedici unor actiuni care iti fac placere. Daca esti implicat intr-o relatie de cuplu, vor avea loc cateva transformari benefice. Daca esti singur, sunt sanse sa-ti gasesti jumatatea.

 

 

Capricorn

Esti hotarat sa faci lucrurile asa cum vrei tu, fara sa asculti parerile tuturor. Iti urmezi inima si mergi inainte. O actiune admirabila caci astfel vei reusi sa-ti protejezi sentimentele si sa eviti situatiile in care nu ai incredere in tine.

 

 

Varsator

E timpul sa te hotarasti ce vrei cu adevarat. Pot fi situatii in care oscilezi intre a fi singur si a avea un partener, iar cand esti singur sau cand ai partener sa-ti doresti opusul. Fii sincer cu tine insuti, fa lumina in sentimentele si trairile pe care le ai si actioneaza in consecinta.

 

 

Pesti

Pot aparea schimbari in viata ta gratie hotararii de a fi mai sincer cu tine insuti si cu cei din jurul tau. Nu mai simti nevoia sa le faci altora de plac, doar pentru a-i pastra in jurul tau cu orice pret. Apele incep sa se limpezeasca dupa data de 25.

Exit mobile version