Problemesex

Horoscopul sexual al lunii iulie

horoscop sex - sfatulparintilor.ro - pixabay_com

Iata ce va rezerva astrele din punct de vedere amoros in luna iulie 2015.

 

Berbec

Berbecii singuri pot intalni pe site-urile de dating cativa potentiali parteneri. Pentru Berbecii implicati intr-o relatie de cuplu pot aparea fluctuatii in viata de familie. Este o perioada ideala sa va mutati in casa noua sau sa concepti un copil.

 

Taur

Nu vor fi schimbari majore in viata amoroasa pentru Tauri. In unele cupluri pot aparea discutii in contradictoriu cu partenerul din pricina banilor. Spre sfarsitul lunii sunt sanse sa se rezolve. Nici Taurii singuri nu par a avea parte de evenimente notabile in aceasta luna.

Gemeni

Gemenii singuri isi cauta asiduu jumatatea si este foarte posibil sa o intalneasca in luna iulie. Cei implicati intr-o relatie de cuplu pun in discutie casatoria si chiar largirea familiei. Astrologii sunt de parere ca luna viitoare este excelenta pentru conceperea unui copil.

 

Rac

Este o luna excelenta din punct de vedere amoros pentru Raci. Persoanele singure isi pot intalni jumatatea, iar Racii implicati intr-o relatie de cuplu se vor bucura de momente minunate alaturi de partener. Nu este exclusa o cerere in casatorie sau o sarcina.

 

Leu

Ti se pare ca lipseste stabilitatea din viata ta amoroasa. Ai avut multe relatii pasagere si tanjesti dupa ceva stabil. Astrele nu sunt favorabile unui angajament serios. Leii implicati intr-o relatie de cuplu de durata poarta discutii legate de marirea familiei.

 

Fecioara

Fecioarele vor avea o luna turbulenta din punct de vedere amoros. Cei singuri risca sa fie raniti mai ales daca asteapta vreun angajament din partea persoanelor cu care se intalnesc. Fecioarele care sunt implicate intr-o relatie de cuplu vor fi destul de tensionate. O sarcina nu este indicata in aceasta luna.

Balanta

Simti nevoia de libertate si ii dai mai multa libertate partenerului. Crezi ca numai astfel poti ajunge la armonia pe care ti-o doresti. Daca esti singur, te intalnesti cu mai multe persoane care pot deveni potentiali parteneri. Este insa indicat sa amani decizii importante precum logodna sau mariajul.

 

Scorpion

Daca esti singur sansele sa-ti cunosti jumatatea sunt destul de mari. Fie ca pleci intr-o calatorie in strainatate unde sa-ti surada norocul, fie faci cunostinta cu un tata/o mama singura. Daca esti implicat intr-o relatie de cuplu, luna iulie este favorabila conceperii unui mostenitor.

Sagetator

Pentru tine in aceasta luna dragoste inseamna sex. Cei singuri se vor implica in mai multe relatii pasagere, fiind in cautare de parteneri influenti. Pentru Sagetatorii implicati intr-o relatie de cuplu sunt sanse mici de aparitie a unei sarcini.

 

Capricorn

Luna iulie va fi dezastruoasa din punct de vedere amoros pentru Capricorni. Grijile pentru bani te impiedica sa te concentrezi pe o relatie. Totusi, nu este o exclusa o cerere in casatorie pentru Capricornii implicati intr-o relatie de cuplu.

 

 

Varsator

Dragostea are nevoie de angajament. Daca simti ca ti-ai gasit sufletul pereche, ia-ti angajamente fata de el. Pentru Varsatorii aflati intr-o relatie de cuplu pot face/primi o cerere in casatorie. Este o luna buna si pentru conceperea unui copil.

 

Pesti

Pestii singuri se pot implica intr-o relatie amoroasa cu seful/a. Cei implicati intr-o relatie de cuplu pot face pasul urmator: logodna, cerere in casatorie. Cei deja casatoriti isi fac planuri pentru o a doua luna de miere. Este o perioada excelenta pentru pesti sa-si largeasca familia.

 

Exit mobile version