Problemesex

Horoscopul sexual al lunii iulie

Iata ce va rezerva astrele din punct de vedere amoros in luna iulie 2016.

 

Berbec

Viata amoroasa a Berbecului va cunoaste imbunatatiri subsantiale in luna iulie. Berbecii singuri pot avea multe oportunitati de intalniri romantice din care sa ia nastere idile pasionale. Nativii zodiei aflati in relatii de cuplu pot avea parte de noi inceputuri. Nu sunt excluse nici certurile cu persoana iubita, asa ca este recomandata putina diplomatie.

 

 

Taur

Luna iulie pentru Tauri poate aduce noi intalniri amoroase din care pot rezulta relatii de lunga durata solide. Pentru Taurii aflati deja in relatii de cuplu se preconizeaza cereri in casatorie sau venirea pe lume a unui bebelus.

 

 

Gemeni

Gemenii au un apetit sexual ridicat in luna iulie. Unii nativi ai zodiei pot traversa momente confuze in care sa nu stie daca sa continue o relatie sau nu. Mai pot aparea reprosuri din partea partenerului de cuplu pe motiv ca nu primeste suficienta atentie.

 

Rac

Racii pot trece printr-o perioada dificila din punct de vedere amoros. Pot aparea dispute aprinse in cuplu care sa duca la ruperea relatiei. Este recomandata putina diplomatie. Atentie, pot aparea impulsuri agresive pe care sa le regreti ulterior.

 

 

Leu

Leii pot avea parte de experiente de neuitat in luna iulie. Nu sunt excluse calatorii in care nativii zodiei sa imbine cu succes afacerile cu placerea. In unele cupluri pot aparea cateva discutii aprinse in legatura cu atentia pe care si-o acorda reciproc partenerii.

 

 

Fecioara

Fecioarele trec printr-o perioada agitata si confuza cand vine vorba despre dragoste si sex. Este indicat sa eviti deciziile pe termen lung in ceea ce priveste viata de familie. Fecioarelor singure le este recomandata prudenta in alegerea unui potential partener de cuplu.

 

Balanta

Daca ai probleme in cuplu, acestea s-ar putea accentua in luna iulie. Pentru ceilalti nativi ai zodiei se anunta zile bune. Nu este exclusa o cerere in casatorie. Pentru Balantele singure pot aparea oportunitati in ceea ce priveste o noua relatie pe termen lung.

 

 

Scorpion

Scorpionii au parte de momente pasionale in luna iulie. Nu este exclus ca o relatie de prietenie sa se transforme intr-una romantica. Scorpionii aflati intr-o relatie de cuplu se pot bucura de momente cu adevarat fierbinti.

 

 

Sagetator

Sagetatorii se vor gandi la sex toata luna iulie. Nu sunt excluse deplasarile in interes de serviciu care vor fi „condimentate” cu relatii pasagere. Sagetatorii aflati in relatii de cuplu vor face planuri pentru calatorii romantice alaturi de persoana iubita. Nu sunt excluse nici cererile in casatorie sau schimbarile de domiciliu.

 

Capricorn

Luna iulie se anunta fierbinte pentru Capricorni. Pot aparea discutii in cuplu legate de schimbarea domiciliului sau a locului de munca. Cum unele probleleme din viata de zi cu zi par a se rezolva, Capricornii isi indreapta atentia catre zona amoroasa.

 

 

Varsator

Luna iulie anunta inceputuri noi pentru Varsatori in plan amoros. Poti fi insa indecis in ceea ce priveste alegerea unui partener de cuplu. Nu sunt excluse unele discutii mai aprinse in cuplurile deja existente.

 

 

Pesti

Pestii singuri isi pot gasi jumatatea in luna iulie, mai ales cei care pleaca in calatorii in interes de serviciu. Pestii aflati intr-o relatie de cuplu pot pleca intr-o calatorie romantica care sa reaprinda focul pasiunii.

Exit mobile version